manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

HP NC6000 Blank Screen Problem

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2009, 22:12
Novi član grupe

Default HP NC6000 Blank Screen Problem

Dobro mom nc6000 boot će do HP uprskati zaslon sa BIOS setup pristup, ali kada je zaslon koji ostavlja stražnji svjetlosni ostaje na, ali ne i sliku na zaslonu.

1.6ghz Pentium M
1.5gb Ram
60GB tvrdog diska (mislim, bez obzira je zaliha)

Pokušao sam --

Unplugging CMOS baterija za 15 sekundi

Uklanjanje baterije i napajanje onda drži vlast gumb za 30-60 sekundi.

Isključivanje Intel Brzina korak (bio je na auto)

Mijenjanje utičnicu moje napajanje je priključen na.

Nema sreće s bilo koje od toga.

Sam bio koristeći ga sinoć (ponedjeljak 10) i danas kad sam se okrenuo na njoj je bilo to.

* Čim zaslonu zaustavlja prikazivanje stvari se nalazi pokazivač plamičak koji traje oko pola sekunde u gornjem lijevom kutu oko 1 / 3 dolje zaslonu i zatim ništa *
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Switch Pc On, Get prazan ekran! sani33 General Hardware Chat 3 30 listopad 2009 13:52
Prazan ekran? Šta da radim? PCdummy General Hardware Chat 7 16 siječanj 2009 15:43
Prazan ekran na boot noodleslap General Hardware Chat 4 25. Ruj 2008 02:11
Pomoć prazan zaslon sa PC trčanje laventura General Hardware Chat 6 3. rujna 2008 15:17
Prazan ekran sa Y ∞ Y purplekirsty General Hardware Chat 2 4. siječanj 2008 04:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.