kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

HP NC6000 üres képernyő probléma

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2009, 22:12
Új tag Csoport

Default HP NC6000 üres képernyő probléma

Rendben én nc6000 fog boot fel a HP splash screen a BIOS beállítás való hozzáférést, de ha hagyja, hogy a képernyőn a hátsó fény marad, de nincs kép a képernyőn.

1.6GHz Pentium M
1.5Gb Ram
60GB merevlemezt (azt hiszem, ami állomány)

Megpróbáltam --

Kihúzásával a CMOS elem 15 másodpercen

Kivenné az akkumulátort és az áramellátás, akkor a gazdaság teljesítménye gombot 30-60 másodpercig.

Kikapcsolása Intel sebességű szakasz (volt auto)

Váltás a kivezető én tápegység volt csatlakoztatva.

Nincs szerencse minden rendben.

Én azt használó tegnap este (hétfő 10), és ma, amikor megfordult, azt csinál ez.

* Amikor a képernyőn leáll Megjelenítve dolog van a kurzor villódzásmentes tart, hogy körülbelül a fele a második a bal felső sarokban kb 1 / 3 meg a képernyőn, majd semmi *
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Pc Switch On, Get üres képernyő! sani33 Általános fémáru Chat 3 Október 30, 2009 13:52
Üres képernyőn? Mit tegyek? PCdummy Általános fémáru Chat 7 16. január 2009 15:43
Blank screen on boot noodleslap Általános fémáru Chat 4 25. Szeptember 2008 02:11
Help képernyő üres PC futás laventura Általános fémáru Chat 6 3. Szeptember 2008 15:17
Üres képernyőn Y ∞ Y purplekirsty Általános fémáru Chat 2 4. január 2008 04:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.