![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам HP Pavilion DV 8ooo, че изглежда, че ще започнат за една секунда и след това мига захранващия бутон. екрана никога светлини. Аз извади батерията и се използва само кабел. и заместникът също. Аз се отстраняват двата твърди дискове и се опита да започне тя също. Това е, доколкото е моето знание, ще ме вземат. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят компютър сили, когато на мрежово захранване е включен, но не обувка или Bleep. | ducepowell | Общи Хардуер Чат | 2 | 18-ти ноември 2009 09:54 |
| Персонализирано Power On / Обувка Горе Switch | 961 | Случаи & Power Доставки | 7 | 29 Юни 2009 13:21 |
| Hp Палата Проблеми | Demtschuk | Мултимедия & Codecs | 3 | 5-и парламентарен Фев 2008 05:44 |
| Проблем с много бавно зареждане след захранването | Novac | Windows операционни системи | 4 | 21 Дек 2007 11:32 |
| Internet Explorer уеб страница мига след това отива да изтеглите файл! | zach383z | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 7 | 12 Авг 2007 10:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |