![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam hp paviljon DV 8ooo koja izgleda kao da će početi za jedan drugi, a zatim je trepće power gumb. ekranu nikada rasvjetom. Uzimao sam izvaditi bateriju i koristi se samo kabel. i izmjenični također. Ja uklonjena dva hard diskove i pokušao pokrenuti također. to je što se tiče mog znanja će se mene. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj PC Ovlasti Up kad je prebačeno za napajanje, ali neće dignuti ili Bleep. | ducepowell | General Hardware Chat | 2 | 18 studeni 2009 09:54 |
| Custom Power On / Čizma Gore Switch | 961 | Cases & Power Supplies | 7 | 29. lipnja 2009 13:21 |
| Hp Paviljon pitanja | Demtschuk | Multimedija i kodeci | 3 | 5. veljača 2008 05:44 |
| Problem s vrlo sporo boot nakon nestanka struje | Novac | Windows Operating Systems | 4 | 21. prosinac 2007 11:32 |
| Internet Explorer treperi a web zatim odlazi u datoteku download! | zach383z | Web Browsers & FTP Klijenti | 7 | 12. kolovoz 2007 10:29 |
| Thread Tools | |
| |