manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

HP Paviljon Power Button treptati, ali ne i Čizma gore

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2009, 10:12
Novi član grupe

Default HP Paviljon Power Button treptati, ali ne i Čizma gore

Imam hp paviljon DV 8ooo koja izgleda kao da će početi za jedan drugi, a zatim je trepće power gumb. ekranu nikada rasvjetom. Uzimao sam izvaditi bateriju i koristi se samo kabel. i izmjenični također. Ja uklonjena dva hard diskove i pokušao pokrenuti također. to je što se tiče mog znanja će se mene.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj PC Ovlasti Up kad je prebačeno za napajanje, ali neće dignuti ili Bleep. ducepowell General Hardware Chat 2 18 studeni 2009 09:54
Custom Power On / Čizma Gore Switch 961 Cases & Power Supplies 7 29. lipnja 2009 13:21
Hp Paviljon pitanja Demtschuk Multimedija i kodeci 3 5. veljača 2008 05:44
Problem s vrlo sporo boot nakon nestanka struje Novac Windows Operating Systems 4 21. prosinac 2007 11:32
Internet Explorer treperi a web zatim odlazi u datoteku download! zach383z Web Browsers & FTP Klijenti 7 12. kolovoz 2007 10:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.