kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

HP Pavilion Power gomb villog De nem boot up

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2009, 10:12
Új tag Csoport

Default HP Pavilion Power gomb villog De nem boot up

Van egy hp pavilon dv 8ooo hogy néz ki ez a kezdete egy másodpercre felvillan, majd a hálózati gombra. A képernyő nem fények. Kivettem az akkumulátort, és csak a vezetéket. és a másik is. Én távolítani a két merevlemezeket, és megpróbálta elindítani is. ez ami tudomásom lesz nekem.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
My PC beerősít, amikor a hálózati áram be van kapcsolva, de nem indul, vagy Bleep. ducepowell Általános fémáru Chat 2 November 18, 2009 09:54
Egyéni Power On / Boot Up Switch 961 Cases & Power Supplies 7 29. június 2009 13:21
HP Pavilion kérdések Demtschuk Multimédia és kodekek 3 5. február 2008 05:44
Probléma a nagyon lassú indítás után áramkimaradás Novac A Windows operációs rendszerek 4 21. december 2007 11:32
Internet Explorer villog weblapot, akkor megy egy fájlt letölteni! zach383z Web böngésző és FTP Clients 7 12. augusztus 2007 10:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.