![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy hp pavilon dv 8ooo hogy néz ki ez a kezdete egy másodpercre felvillan, majd a hálózati gombra. A képernyő nem fények. Kivettem az akkumulátort, és csak a vezetéket. és a másik is. Én távolítani a két merevlemezeket, és megpróbálta elindítani is. ez ami tudomásom lesz nekem. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| My PC beerősít, amikor a hálózati áram be van kapcsolva, de nem indul, vagy Bleep. | ducepowell | Általános fémáru Chat | 2 | November 18, 2009 09:54 |
| Egyéni Power On / Boot Up Switch | 961 | Cases & Power Supplies | 7 | 29. június 2009 13:21 |
| HP Pavilion kérdések | Demtschuk | Multimédia és kodekek | 3 | 5. február 2008 05:44 |
| Probléma a nagyon lassú indítás után áramkimaradás | Novac | A Windows operációs rendszerek | 4 | 21. december 2007 11:32 |
| Internet Explorer villog weblapot, akkor megy egy fájlt letölteni! | zach383z | Web böngésző és FTP Clients | 7 | 12. augusztus 2007 10:29 |
| Téma eszközök | |
| |