![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Искам да си купя един лаптоп за да изпълнява ролята на резервно копие на моя основна компютър. Главно, за да защитят себе си срещу кафяв аута, както аз се скоро да се основават във Филипините!. Имам нужда от нещо много надеждна и бърза. Аз не играя игри, но аз правя търговия на обмени следователно изискването за бързина. Чух добри неща за Lenovo и знам, че HP имате резервно копие услуга секунди да няма (в моя опит). Въпреки това, Lenovo изглежда много стабилно, и ритъм HP ръцете цена-мъдър тук в Оман. Също така HP само изглежда да има Vista, който се предлага тук и съм за XP проф. ми познания comps е такава, че аз съм вероятно нежелани стъпка нещо като Vista, както и Аз няма опит с това. Старата "Да не се харесва както аз никога не са имали това" синдром! Винаги мога да се превръща все пак. Има ли някакви Форум членове, които могат да любезно ме посъветва какво трябва да направиш избор, моля? Има ли дори по-добър избор от друг направиш това, което правим? Той е справедлив инвестиции за мен така че искам да го първо време, ако не мога! Благодаря Ви предварително, в очакване на един или два отговора. С най-добри пожелания. Джон |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен за Lenovo, никога не е имал опит с един от тях. Ive 'винаги имаше хубави неща да кажа за Acer машини. Моят брат му Африка, използвани за 2 години и дори с всички, че пръстта рита наоколо, той все още се използва, че вече без никакви проблеми. Доста як малко неща по мое мнение!
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo купи IBM, Lenovo всички машини са основно проектирани и направени от бивш IBM персонал.
| |||
| |||
| Благодарим ви, Дейв. Ти каза, че почти точно това, което съм чувал. Мога да взема това, което изглежда е правото модел за мен за малко под 1000 щатски долара или 500 стерлинги. |