![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chci si koupit Laptop jednat jako zálohu na můj hlavní PC. V první řadě pomáhají chránit se proti hnědé out, jak jsem se brzy založeny na Filipínách!. Potřebuju něco velmi spolehlivá a rychlá. Nechci hrát hry, ale nemám na obchodní výměny a proto požadavek na rychlost. Slyšel jsem dobré věci o společnosti Lenovo a vím, že HP má back-up servis na špičkové úrovni (podle mé zkušenosti). Nicméně, Lenovo vypadají velmi solidně provedeny, a porazil HP vynese cena-moudrý tady v Ománu. HP také jen zdá, že Vista na nabídku tady a jsem zvyklý na XP Prof Moje znalost kompozice je taková, že jsem pravděpodobně na stranu kroku něco jako Vista, jak jsem žádné zkušenosti s ním. Old 'Nelíbí se mi to, jak jsem nikdy nebyl' syndrom! Mohu být převeden však vždy. Existují nějaké fórum, kteří si laskavě mi poradit, co mám dělat výběr, prosím? Existuje ještě lepší výběr z jiného dělat pro to, co mám dělat? Je to reálné investice pro mě tak chci si to hned na začátku, jestli můžu! Děkuji předem v očekávání jednoho nebo dvou odpovědí. S pozdravem. John |
|
| |||
| |||
| Nejste si jisti Lenovo, nikdy neměl žádné zkušenosti s jednou z nich. Vždy jsem měl dobré věci říct o strojích Acer. Můj bratr používal jeho Afriky po dobu 2 let a dokonce i se vším, prach kope kolem sebe, stále ještě používá se nyní bez problémů. Krásná masivní maličkosti podle mého názoru!
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo odkoupilo od IBM, Lenovo všechny stroje jsou v podstatě navržena a bývalý zaměstnanec IBM.
| |||
| |||
| Děkuji vám Dave. Říkal jsi, že skoro přesně to, co jsem slyšel. Mohu vyzvednout to, co se zdá být správný model pro mě o něco méně než 1000 dolarů nebo 500 liber. |