![]() |
|
| |||
| |||
| Θέλω να αγοράσω ένα laptop για να ενεργεί ως μια πλάτη επάνω στο κύριο υπολογιστή μου. Κυρίως για να συμβάλει στην προστασία από τον εαυτό μου καφέ άουτ όπως θα είναι σύντομα βασίζεται στις Φιλιππίνες!. Χρειάζομαι κάτι πολύ αξιόπιστο και γρήγορο. Δεν παίζουν παιχνίδια, αλλά να κάνω τις συναλλαγές στα χρηματιστήρια ως εκ τούτου, η απαίτηση για ταχύτητα. Έχω ακούσει καλά πράγματα για Lenovo και ξέρω ότι η HP έχει μια εφεδρική υπηρεσία δεν υστερεί σε κανέναν (από την εμπειρία μου). Ωστόσο, η Lenovo εξετάσουμε πολύ σταθερά γίνει και χτύπησαν HP χέρια κάτω των τιμών-σοφός εδώ στο Ομάν. Επίσης HP μόνο φαίνεται να έχει μακρινή θέα που προσφέρεται εδώ και έχω συνηθίσει να XP Καθ. γνώσεις μου από comps είναι τέτοια που είμαι κάτι που ενδέχεται να εντείνει την πλευρά όπως Vista όπως δεν έχω καμία εμπειρία με αυτό. Το παλιό "δεν αρέσει ποτέ δεν το είχα σύνδρομο αυτό"! Μπορώ πάντα να μετατραπούν, ωστόσο. Υπάρχουν μέλη του φόρουμ που μπορεί να συμβουλεύει την καλοσύνη μου τι να κάνω για την επιλογή παρακαλώ; Υπάρχει μια ακόμα καλύτερη επιλογή από ένα άλλο για το τι να κάνω; Είναι μια δίκαιη επένδυση για μένα, έτσι θέλω να είναι σωστό πρώτη φορά, αν μπορώ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων με την προοπτική ενός ή δύο απαντήσεις. Με τις καλύτερες ευχές. John |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι για Lenovo, ποτέ δεν είχε καμία εμπειρία με έναν από αυτούς. Είχα πάντα καλά πράγματα να πω για Acer μηχανημάτων. Ο αδελφός μου που χρησιμοποιούνται Αφρική του για 2 χρόνια και ακόμη και με όλα όσα σκόνη γύρω κλοτσιές, που χρησιμοποιεί ακόμα τώρα που δεν προβλήματα. Αρκετά εύρωστη λίγα πράγματα κατά τη γνώμη μου!
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo αγόρασε την IBM, είναι όλα τα μηχανήματα Lenovo στοχεύει κατά κύριο λόγο και να γίνει από πρώην υπαλλήλους της IBM.
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ Dave. Είπατε σχεδόν ακριβώς αυτό που άκουσα. Μπορώ να πάρει ό, τι φαίνεται να είναι το σωστό μοντέλο για μένα για λίγο κάτω από $ 1000 ή 500 λίρες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Lenovo Motherboard: 9702B4U Bios Download | luisvm67 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 5 Ιουν 2009 23:03 |
| Δικτύωση Dell 6400 και Lenovo S9 Laptops | huggybear | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 5 Ιουν 2009 03:36 |
| Lenovo 3000 V100 USB είναι 2,0 ή 1,0? | Linz | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 26η Μαΐου 2009 07:00 |
| Η Μεγάλη Lenovo Switch | Tom Tiger | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 5 Δεκ. 2007 09:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |