μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

HP vs Lenovo; Βοήθεια παρακαλώ!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Απριλίου 2008, 23:36
Μέλος Ομάδα

Default HP vs Lenovo; Βοήθεια παρακαλώ!

Θέλω να αγοράσω ένα laptop για να ενεργεί ως μια πλάτη επάνω στο κύριο υπολογιστή μου. Κυρίως για να συμβάλει στην προστασία από τον εαυτό μου καφέ άουτ όπως θα είναι σύντομα βασίζεται στις Φιλιππίνες!. Χρειάζομαι κάτι πολύ αξιόπιστο και γρήγορο. Δεν παίζουν παιχνίδια, αλλά να κάνω τις συναλλαγές στα χρηματιστήρια ως εκ τούτου, η απαίτηση για ταχύτητα.

Έχω ακούσει καλά πράγματα για Lenovo και ξέρω ότι η HP έχει μια εφεδρική υπηρεσία δεν υστερεί σε κανέναν (από την εμπειρία μου).
Ωστόσο, η Lenovo εξετάσουμε πολύ σταθερά γίνει και χτύπησαν HP χέρια κάτω των τιμών-σοφός εδώ στο Ομάν. Επίσης HP μόνο φαίνεται να έχει μακρινή θέα που προσφέρεται εδώ και έχω συνηθίσει να XP Καθ. γνώσεις μου από comps είναι τέτοια που είμαι κάτι που ενδέχεται να εντείνει την πλευρά όπως Vista όπως δεν έχω καμία εμπειρία με αυτό. Το παλιό "δεν αρέσει ποτέ δεν το είχα σύνδρομο αυτό"! Μπορώ πάντα να μετατραπούν, ωστόσο.

Υπάρχουν μέλη του φόρουμ που μπορεί να συμβουλεύει την καλοσύνη μου τι να κάνω για την επιλογή παρακαλώ; Υπάρχει μια ακόμα καλύτερη επιλογή από ένα άλλο για το τι να κάνω; Είναι μια δίκαιη επένδυση για μένα, έτσι θέλω να είναι σωστό πρώτη φορά, αν μπορώ!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων με την προοπτική ενός ή δύο απαντήσεις.

Με τις καλύτερες ευχές.
John
Old 2 Απριλίου 2008, 01:20
Ομάδα Δωρητών

Δεν είστε σίγουροι για Lenovo, ποτέ δεν είχε καμία εμπειρία με έναν από αυτούς. Είχα πάντα καλά πράγματα να πω για Acer μηχανημάτων. Ο αδελφός μου που χρησιμοποιούνται Αφρική του για 2 χρόνια και ακόμη και με όλα όσα σκόνη γύρω κλοτσιές, που χρησιμοποιεί ακόμα τώρα που δεν προβλήματα. Αρκετά εύρωστη λίγα πράγματα κατά τη γνώμη μου!
Old 2 Απριλίου 2008, 02:16
Διαχειριστής Ομάδα

Lenovo αγόρασε την IBM, είναι όλα τα μηχανήματα Lenovo στοχεύει κατά κύριο λόγο και να γίνει από πρώην υπαλλήλους της IBM.

Είναι καλό σετ, υψηλότερα τέλη.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 Απριλίου 2008, 02:36
Μέλος Ομάδα

Σας ευχαριστώ Dave. Είπατε σχεδόν ακριβώς αυτό που άκουσα. Μπορώ να πάρει ό, τι φαίνεται να είναι το σωστό μοντέλο για μένα για λίγο κάτω από $ 1000 ή 500 λίρες.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Lenovo Motherboard: 9702B4U Bios Download luisvm67 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 5 Ιουν 2009 23:03
Δικτύωση Dell 6400 και Lenovo S9 Laptops huggybear Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 5 Ιουν 2009 03:36
Lenovo 3000 V100 USB είναι 2,0 ή 1,0? Linz Laptops, Κινητά & PDA 1 26η Μαΐου 2009 07:00
Η Μεγάλη Lenovo Switch Tom Tiger Linux & Εναλλακτικές OS 1 5 Δεκ. 2007 09:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.