manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

HP vs Lenovo? Pomozite molim vas!

Reply

Thread Tools
Old 1. travanj 2008, 23:36
Member Group

Default HP vs Lenovo? Pomozite molim vas!

Želim kupiti laptop da djeluje kao kopiju na moj glavni PC. Prije svega kako bi zaštitili sebe protiv smeđa izlasci kako ću uskoro biti zasnovan na Filipinima!. Treba mi nešto vrlo pouzdan i brz. Ne igrajte igrice ali JA dont trgovina na Razmjena stoga Potreba za brzinom.

Čuo sam dobre stvari o Lenovo i znam da HP ima back-up uslugu nitko drugi do (po mom iskustvu).
Međutim, Lenovo izgledati vrlo solidno napravljena i tukli rukama dolje cijena HP-mudar ovdje u Oman. HP isto tako samo izgleda da je Vista na ponudu ovdje i ja sam se XP Prof Moj poznavanje comps je takva da sam ja vjerojatno strana korak Vista nešto slično kao što ja nemam iskustva s njim. Stara 'ne sviđa kako mi nikada je to sindrom? Ja se uvijek može pretvoriti no.

Ima li kakvih Forum članova koji mogu savjetovati ljubazno mi što bih trebao učiniti u vezi izbora molim te? Ima li još bolji izbor od druge za ono što čini da učinim? To je za mene fer ulaganja tako želim dobiti Internet pravo prvi put, ako ne mogu!

Zahvaljujem vam unaprijed u očekivanju jednog ili dva odgovora.

Srdačan pozdrav.
Ivan
Old 2. travanj 2008, 01:20
Donatorska Grupa

Niste sigurni o Lenovo, nikada je bilo koji iskustvo sa jednom od njih. Ja sam uvijek imao dobre stvari reći o Acer strojevi. Moj brat koristi njegov Afrika 2 godine, pa čak i sa svim što prašina mrda okolo, on je još uvijek koristi ga sada bez problema. Prilično čvrste male stvari po mom mišljenju!
Old 2. travanj 2008, 02:16
Administrator Group

Lenovo kupili IBM, Lenovo svi strojevi su u osnovi dizajniran i izrađen po ex IBM osoblja.

Oni su dobri kit, viši kraj.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. travanj 2008, 02:36
Member Group

Hvala vam Dave. Ti reče gotovo točno što sam čuo. Ja mogu pokupiti ono što izgleda kao da se pravi model za mene samo pod $ 1000 ili 500 Sterling.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Lenovo matičnoj ploči: 9702B4U Bios Download luisvm67 CPU, Matične ploče i RAM 1 5. lipnja 2009 23:03
Networking Dell 6400 i Lenovo S9 Prijenosna računala huggybear Networking, Modemi & VoIP 0 5. lipnja 2009 03:36
Lenovo 3000 v100 je USB 2.0 ili 1,0? Linz Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 26. svibanj 2009 07:00
The Great Lenovo Switch Tom Tiger Linux OS i alternativna 1 5. prosinac 2007 09:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.