![]() |
|
| |||
| |||
| אני רוצה לקנות מחשב נישא לפעול בתור כדי לגבות את המחשב הראשי. בעיקר כדי להגן על עצמי מפני חום outs כפי שאני יהיה בקרוב להתבסס בפיליפינים!. אני צריכה משהו מאוד אמינה ומהירה. אני לא משחק אבל אני רוצה לנצל את חילופי ומכאן הדרישה מהירות. שמעתי דברים טובים בנושא Lenovo ו HP אני יודע כי יש גיבוי שירות ראשון במעלה (ניסיון שלי). עם זאת, נראה מאוד Lenovo solidly שנעשו והיכו HP מחיר הידיים למטה כאן ב-חכם אומן. גם HP רק נראה ב Vista יש להציע כאן ואני המשמש XP פרופ comps הידע שלי הוא כזה, כי אני סביר להניח בצד שלב משהו כמו Vista כמו אין לי ניסיון עם זה. הישנה 'לא אוהב אותה כמו שאני מעולם לא היה זה' תסמונת! אני תמיד יכול להיות עם זאת המרה. האם יש חברי פורום שיכולים אדיב לייעץ לי מה אני צריך לעשות לגבי הבחירה בבקשה? האם יש אפילו טוב יותר מ ברירה אחרת לעשות מה שאני עושה? זוהי השקעה סבירה לי אז אני רוצה לקבל את זה פעם ראשונה ימינה אם אני יכול! אני מודה לך מראש הקדם של אחת או שתי תגובות. בברכה. ג 'ון |
|
| |||
| |||
| לא בטוח לגבי Lenovo, אף פעם לא היה כל ניסיון עם אחד מהם. ביצעתי תמיד היו דברים טובים לומר על Acer מכונות. אחי, שהיה בשימוש עבור אפריקה 2 שנים ואף על כל המשתמע אבק סביב בעיטות, הוא עדיין משתמש בו כעת ללא שום בעיות. די נמרץ מעט דברים לדעתי!
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo קנו את IBM, Lenovo כל המכונות הן למעשה וגרם שתוכננה על ידי צוות לשעבר יבמ.
| |||
| |||
| תודה דייב. אמרת כמעט בדיוק את מה ששמעתי. אני יכול להרים את מה נראה את הדגם הנכון בשבילי רק מתחת ל 1000 $ או 500 שטרלינג. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Lenovo לוח האם: 9702B4U BIOS הורד | luisvm67 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | ה -5 בחודש יוני 2009 23:03 |
| רישות Dell 6400 ו S9 Lenovo מחשבים נישאים | huggybear | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 03:36 |
| Lenovo 3000 v100 היא USB 2.0 או 1.0? | לינץ | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 26 במאי 2009 07:00 |
| הגדול Lenovo Switch | טום טייגר | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 09:01 |
| שרשרת כלים | |
| |