![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Noriu pirkti nešiojamąjį kompiuterį prie akto, kaip grįžti prie savo pagrindinės kompiuterio. Pirmiausia siekiant padėti apsisaugoti nuo rudos su posūkiu kaip aš netrukus bus paremtas Filipinai!. Man reikia ko nors labai patikima ir greita. I don't play games but I don't prekybos mainai todėl reikalavimas dėl greičio. Girdėjau gerų dalykų apie Lenovo ir aš žinau, kad HP turi atsarginę paslaugų antra, nė vienas (mano patirtis). Tačiau, Lenovo atrodo labai tvirtai padaryta ir ritmas HP palieka kaina išmintingą čia Omanas. Taip pat HP tik atrodo, kad Vista siūlo čia ir aš naudoju XP Prof Mano žiniomis comps yra tokia, kad aš tikriausiai pusė žingsnio kažkas panašaus į Vista, nes aš neturiu su juo patirties. Senųjų "nepatinka tai, kaip aš niekada nebuvo" sindromas! Aš visada gali būti konvertuojamos tačiau. Ar yra koks nors forumo nariai, kurie gali mielai patars man, ką turėčiau daryti apie Prašome pasirinkti? Ar yra dar geriau pasirinkimą iš kitos, kad už tai, ką man daryti? Tai yra teisingas investicijas į mane, kad aš noriu jį gauti teisę pirmą kartą, jei aš galiu! Dėkoju iš anksto numatyti vieną arba du atsakymus. Nuoširdžiausi linkėjimai. John |
|
| |||
| |||
| Nežinote apie Lenovo, niekada neturėjo su vienu iš jų patirties. Man visada buvo gera pasakyti apie Acer mašinos. Mano brolis naudojo savo Afriką 2 metus ir net su visais, kad dulkės kicking aplink, jis vis dar naudoja dabar be jokių problemų. Gana tvirtas smulkmenos mano nuomone!
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo nusipirko IBM, Lenovo visos mašinos iš esmės yra suprojektuoti ir pagaminti pagal ex IBM darbuotojai.
| |||
| |||
| Dėkojame Dave. Tu sakei, beveik tiksliai, ką aš girdėjau. Galiu pasiimti, kas atrodo teisę modelis man vos 1.000 $ arba 500 sterlingų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| LENOVO plokštė: 9702B4U BIOS Download | luisvm67 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 5 birželis 2009 23:03 |
| Tinklo 6.400 "Dell" ir "Lenovo P9 Nešiojamieji | huggybear | Networking, Modems & VoIP | 0 | 5 birželis 2009 03:36 |
| Lenovo 3000 V100 yra USB 2.0 ar 1.0? | Lincas | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 26, 2009 07:00 |
| Didžiosios Lenovo Switch | Tomas Tigras | Linux & Alternative OS | 1 | 5 gruodis 2007 09:01 |
| Temos įrankiai | |
| |