![]() |
|
| |||
| |||
| Es gribu iegādāties klēpjdatoru, kas darbojas kā atpakaļ līdz mans galvenais datoru. Pirmkārt, lai palīdzētu aizsargāt sevi pret brown outs kā es drīz atrodas Filipīnās!. Man vajag kaut ko ļoti uzticama un ātri. Man nav spēlēt spēles, bet man tirdzniecību Exchanges tādējādi prasība ātrumu. Esmu dzirdējusi labas lietas par Lenovo, un es zinu, ka HP ir back-up pakalpojumu otrā līdz none (manā pieredzē). Tomēr, Lenovo izskatās ļoti stingri veikti un sita HP novēl cenu gudri šeit Omāna. Arī HP tikai šķietami ir Vista piedāvājams, un es esmu uz XP Prof Manas zināšanas datori ir tāda, ka es varētu sānu soli kaut ko līdzīgu Vista kā man nav pieredzes ar to. Veco "nepatīk tā kā man nekad nav bijis tas" sindroms! Es vienmēr var pārveidot tomēr. Vai ir kādas foruma locekļiem, kas laipni man ieteikt, ko man vajadzētu darīt izvēli, lūdzu? Vai ir vēl labāka izvēle no citas darīt to, ko man darīt? Tā ir taisnīga ieguldījums mani, lai es vēlos iegūt tiesības, pirmo reizi, ja es nevaru! I thank you in advance, gaidot vienu vai divas atbildes. Ar laba vēlējumiem. John |
|
| |||
| |||
| Neesat pārliecināts par Lenovo, nekad nav bijusi pieredze ar vienu no tiem. Man vienmēr bija labas lietas teikt par Acer mašīnas. Mans brālis izmantoja savu Āfrika uz 2 gadiem un pat visu, putekļu kicking apkārt, viņš vēl joprojām izmanto tagad bez problēmām. Diezgan drukns sīkumiem, manuprāt!
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo nopirka IBM, visas Lenovo mašīnas būtībā projektē un veic ex IBM darbinieki.
| |||
| |||
| Paldies Dave. Jūs teicāt, gandrīz tieši tas, ko es dzirdēju. Es varu paņemt to, ko, šķiet, ir labi modelis mani tikai saskaņā ar $ 1000 vai 500 mārciņas. |
![]() |
|
| Bookmarks |