rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

HP vs Lenovo? Help please!

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 kwietnia 2008, 23:36
Członek grupy

Default HP vs Lenovo? Help please!

Chcę kupić laptopa do działania jako powrót do mojej strony głównej komputera. Przede wszystkim, aby pomóc chronić się przed brązowy out jak się wkrótce być oparte na Filipinach. Muszę coś bardzo niezawodny i szybki. Nie mam gry, ale nie o giełdach towarowych stąd wymóg prędkości.

Słyszałem dobre rzeczy o Lenovo i wiem, że HP mają back-up service second to none (z mojego doświadczenia).
Jednakże, Lenovo wyglądają bardzo solidnie wykonane i bili rękami HP dół cenowo tutaj w Omanie. Również HP tylko wydaje się, że Vista w ofercie tutaj, a ja jestem przyzwyczajony do XP Prof Moja znajomość comps jest taka, że ja może coś krok uboczne, takie jak Vista jak nie mam doświadczenia w jej stosowaniu. Starych "Nie podoba mi się jak nigdy nie miałem, że to zespół! Zawsze mogę zostać przekształcone jednak.

Czy wszyscy członkowie Forum, którzy mogą uprzejmie mi doradzić, co należy zrobić, proszę o wybór? Czy jest jeszcze lepszym wyborem innego zrobić to, co mam zrobić? To jest uczciwe inwestycje dla mnie tak chcę zrobić to dobrze po raz pierwszy, jeśli mogę!

Dziękuję z góry w oczekiwaniu na jedną lub dwie odpowiedzi.

Z pozdrowieniami.
John
Old 2 kwietnia 2008, 01:20
Grupa dawcy

Nie masz pewności, Lenovo, nigdy nie miał żadnego doświadczenia z jednym z nich. Zawsze miałem dobre rzeczy do powiedzenia na temat maszyn firmy Acer. Mój brat jego Afryka na 2 lata, a nawet ze wszystkimi, że pył kopiąc wokół, wciąż używa go teraz bez problemów. Dość mocny niewiele rzeczy moim zdaniem!
Old 2 kwietnia 2008, 02:16
Administrator Group

Lenovo kupił IBM, Lenovo wszystkie maszyny są w zasadzie zaprojektowane i wykonane przez byłych pracowników IBM.

Są to dobre kit, górnym.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 kwietnia 2008, 02:36
Członek grupy

Thank you Dave. Powiedział pan, prawie dokładnie to, co usłyszałem. Czy mogę odebrać to, co wydaje się być właściwym wzorem dla mnie prawie 1000 dolarów lub 500 funt.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.