mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

HP vs Lenovo? Ajutor va rog!

Reply

Thread Tools
Old 1st Apr 2008, 23:36
Grupul de stat

Vreau să cumpăr un laptop pentru a acţiona ca un spate de până la PC-ul meu principal. În primul rând pentru a ajuta la protejarea împotriva mă outs maro aşa cum am fi in curand se bazează în Filipine!. Am nevoie de ceva foarte de încredere şi rapid. Eu nu joc jocuri, dar I a face comerţ cu privire la bursa, prin urmare, cerinţa de viteză.

Am auzit lucruri bune despre Lenovo şi ştiu că HP au un back-up al doilea serviciu la nici unul (în experienţa mea).
Cu toate acestea, Lenovo arata foarte solid făcute şi bate HP mâinile în jos preţul de-înţelept aici, în Oman. De asemenea, HP doar par a fi Vista pe oferta aici şi am folosit pentru a XP Prof. cunoştinţele mele de puncte comp este de aşa natură că eu sunt de natură să adverse ceva pas ca Vista ca nu am nici o experienţă cu ea. Vechi "nu-mi place ca am avut niciodată o sindromul '! Pot fi întotdeauna convertite cu toate acestea.

Există membri ai forumului, care poate consilia bunavointa-mi ce ar trebui să fac cu privire la alegerea vă rog? Există o alegere mai bună de la un alt face pentru ceea ce fac? Aceasta este o investiţie echitabil pentru mine, aşa că am nevoie prins momentul potrivit primul dacă pot!

Eu vă mulţumesc în avans, în perspectiva de una sau două răspunsuri.

Toate cele bune.
John
Old 2 aprilie 2008, 01:20
Grupul de donator

Nu sunteţi sigur Despre Lenovo, niciodată nu a avut nici o experienta cu unul dintre ei. Am avut întotdeauna lucruri bune de spus despre masini Acer. Fratele meu folosit Africa de său de 2 ani şi chiar cu toate că în jur de lovituri cu piciorul de praf, el încă îl foloseşte acum fără probleme. Destul de puţine lucruri Sturdy, în opinia mea!
Old 2 aprilie 2008, 02:16
Administrator Group

Lenovo a cumpărat IBM, Lenovo toate maşinile sunt de fapt concepute şi realizate de către personalul ex-IBM.

Acestea sunt bune kit, scop mai mare.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 2 aprilie 2008, 02:36
Grupul de stat

Multumesc Dave. Ai spus aproape exact ceea ce am auzit. I a putea ridica ceea ce pare a fi modelul potrivit pentru mine pentru doar sub 1000 dolari sau 500 de lire sterline.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.