![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vreau să cumpăr un laptop pentru a acţiona ca un spate de până la PC-ul meu principal. În primul rând pentru a ajuta la protejarea împotriva mă outs maro aşa cum am fi in curand se bazează în Filipine!. Am nevoie de ceva foarte de încredere şi rapid. Eu nu joc jocuri, dar I a face comerţ cu privire la bursa, prin urmare, cerinţa de viteză. Am auzit lucruri bune despre Lenovo şi ştiu că HP au un back-up al doilea serviciu la nici unul (în experienţa mea). Cu toate acestea, Lenovo arata foarte solid făcute şi bate HP mâinile în jos preţul de-înţelept aici, în Oman. De asemenea, HP doar par a fi Vista pe oferta aici şi am folosit pentru a XP Prof. cunoştinţele mele de puncte comp este de aşa natură că eu sunt de natură să adverse ceva pas ca Vista ca nu am nici o experienţă cu ea. Vechi "nu-mi place ca am avut niciodată o sindromul '! Pot fi întotdeauna convertite cu toate acestea. Există membri ai forumului, care poate consilia bunavointa-mi ce ar trebui să fac cu privire la alegerea vă rog? Există o alegere mai bună de la un alt face pentru ceea ce fac? Aceasta este o investiţie echitabil pentru mine, aşa că am nevoie prins momentul potrivit primul dacă pot! Eu vă mulţumesc în avans, în perspectiva de una sau două răspunsuri. Toate cele bune. John |
|
| |||
| |||
| Nu sunteţi sigur Despre Lenovo, niciodată nu a avut nici o experienta cu unul dintre ei. Am avut întotdeauna lucruri bune de spus despre masini Acer. Fratele meu folosit Africa de său de 2 ani şi chiar cu toate că în jur de lovituri cu piciorul de praf, el încă îl foloseşte acum fără probleme. Destul de puţine lucruri Sturdy, în opinia mea!
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo a cumpărat IBM, Lenovo toate maşinile sunt de fapt concepute şi realizate de către personalul ex-IBM.
| |||
| |||
| Multumesc Dave. Ai spus aproape exact ceea ce am auzit. I a putea ridica ceea ce pare a fi modelul potrivit pentru mine pentru doar sub 1000 dolari sau 500 de lire sterline. |