menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

HP vs Lenovo? Pomôžte, prosím!

Reply

Thread Tools
Old 1 apríla 2008, 23:36
Člen Skupina

Default HP vs Lenovo? Pomôžte, prosím!

Chcem si kúpiť Laptop konať ako zálohu na môj hlavný PC. V prvom rade pomáhajú chrániť sa proti hnedej out, ako som sa skoro založené na Filipínach!. Potrebujem niečo veľmi spoľahlivá a rýchla. Nechcem hrať hry, ale nemám na obchodnej výmeny a preto požiadavka na rýchlosť.

Počul som dobré veci o spoločnosti Lenovo a viem, že HP má back-up servis na špičkovej úrovni (podľa mojej skúsenosti).
Avšak, Lenovo vyzerajú veľmi solídne vykonané, a porazil HP vynesie cena-múdry tu v Ománe. HP tiež len zdá, že Vista na ponuku tu a som zvyknutý na XP Prof Moja znalosť kompozícia je taká, že som pravdepodobne na stranu kroku niečo ako Vista, ako som žiadne skúsenosti s ním. Old 'Nepáči sa mi to, ako som nikdy nebol' syndróm! Môžem byť prevedený však vždy.

Existujú nejaké fórum, ktorí si láskavo mi poradiť, čo mám robiť výber, prosím? Existuje ešte lepší výber z iného robiť pre to, čo mám robiť? Je to reálne investície pre mňa tak chcem si to hneď na začiatku, či môžem!

Ďakujem vopred v očakávaní jedného alebo dvoch odpovedí.

S pozdravom.
John
Old 2.dubna 2008, 01:20
Darcu Skupina

Nie ste si istí Lenovo, nikdy nemal žiadne skúsenosti s jednou z nich. Vždy som mal dobré veci povedať o strojoch Acer. Môj brat používal jeho Afriky po dobu 2 rokov a dokonca aj so všetkým, prach kope okolo seba, stále používa sa teraz bez problémov. Krásna masívna maličkosti podľa môjho názoru!
Old 2.dubna 2008, 02:16
Administrátor Skupina

Lenovo odkúpilo od IBM, Lenovo všetky stroje sú v podstate navrhol a bývalý zamestnanec IBM.

Sú to dobrí sady, vyššie ciele.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2.dubna 2008, 02:36
Člen Skupina

Ďakujem vám Dave. Hovoril si, že skoro presne to, čo som počul. Môžem vyzdvihnúť to, čo sa zdá byť správny model pre mňa o niečo menej ako 1000 dolárov alebo 500 libier.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
LENOVO Motherboard: 9702B4U Bios Stiahnuť luisvm67 Procesory, základné dosky & RAM 1 5. jún 2009 23:03
Siete Dell 6400 a Lenovo S9 Notebooky huggybear Siete, Modemy & VoIP 0 5. jún 2009 03:36
Lenovo 3000 V100 je USB 2.0 alebo 1.0? Linz Notebooky, Mobily a PDA 1 26. mája 2009 07:00
Veliký Lenovo Switch Tom Tiger Linux & Alternatívne OS 1 5. decembra 2007 09:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.