![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcem si kúpiť Laptop konať ako zálohu na môj hlavný PC. V prvom rade pomáhajú chrániť sa proti hnedej out, ako som sa skoro založené na Filipínach!. Potrebujem niečo veľmi spoľahlivá a rýchla. Nechcem hrať hry, ale nemám na obchodnej výmeny a preto požiadavka na rýchlosť. Počul som dobré veci o spoločnosti Lenovo a viem, že HP má back-up servis na špičkovej úrovni (podľa mojej skúsenosti). Avšak, Lenovo vyzerajú veľmi solídne vykonané, a porazil HP vynesie cena-múdry tu v Ománe. HP tiež len zdá, že Vista na ponuku tu a som zvyknutý na XP Prof Moja znalosť kompozícia je taká, že som pravdepodobne na stranu kroku niečo ako Vista, ako som žiadne skúsenosti s ním. Old 'Nepáči sa mi to, ako som nikdy nebol' syndróm! Môžem byť prevedený však vždy. Existujú nejaké fórum, ktorí si láskavo mi poradiť, čo mám robiť výber, prosím? Existuje ešte lepší výber z iného robiť pre to, čo mám robiť? Je to reálne investície pre mňa tak chcem si to hneď na začiatku, či môžem! Ďakujem vopred v očakávaní jedného alebo dvoch odpovedí. S pozdravom. John |
|
| |||
| |||
| Nie ste si istí Lenovo, nikdy nemal žiadne skúsenosti s jednou z nich. Vždy som mal dobré veci povedať o strojoch Acer. Môj brat používal jeho Afriky po dobu 2 rokov a dokonca aj so všetkým, prach kope okolo seba, stále používa sa teraz bez problémov. Krásna masívna maličkosti podľa môjho názoru!
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo odkúpilo od IBM, Lenovo všetky stroje sú v podstate navrhol a bývalý zamestnanec IBM.
| |||
| |||
| Ďakujem vám Dave. Hovoril si, že skoro presne to, čo som počul. Môžem vyzdvihnúť to, čo sa zdá byť správny model pre mňa o niečo menej ako 1000 dolárov alebo 500 libier. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| LENOVO Motherboard: 9702B4U Bios Stiahnuť | luisvm67 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 5. jún 2009 23:03 |
| Siete Dell 6400 a Lenovo S9 Notebooky | huggybear | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 5. jún 2009 03:36 |
| Lenovo 3000 V100 je USB 2.0 alebo 1.0? | Linz | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 26. mája 2009 07:00 |
| Veliký Lenovo Switch | Tom Tiger | Linux & Alternatívne OS | 1 | 5. decembra 2007 09:01 |
| Thread Tools | |
| |