![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Желим да купим лаптоп да ради као резервну копију на мој главни рачунар. Пре свега да бисмо заштитили себе од браон док сам извлачење ће ускоро бити заснована на Филипинима. Треба ми нешто врло поуздан и брз. Ја не играју игре, али радим трговина на Размјена стога услов за брзину. Чуо сам добре ствари о Леново и ХП-знам да имају резервну сервис да нико други (по мом искуству). Међутим, Ленова изгледају врло солидно направљена и тукли ХП-изрекао је цена мудар овде у Оману. Такође, ХП-само изгледа да је Виста на понуду овде а ја сам користио на КСП-Проф Моје знање Цомпс је такав да сам на страни корак вероватно нешто попут Виста као ја немам искуства са њом. Старе 'не свиђа јер нисам имао то "синдром! Увек могу да се конвертују међутим. Да ли постоје чланови форума који могу да љубазно ме је саветовати шта да урадите у вези избора молимо вас? Да ли постоји још бољи избор од другог да за оно што радим? То је фер инвестиција за мене тако желим добити то право први пут ако могу! Захваљујем вам унапред у ишчекивању једног или два одговора. Пуно поздрава. Иван |
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни о Ленова, никада није имао искуства са једним од њих. Увек сам имала добре ствари да кажу о АЦЕР машине. Мој брат користи свој Африку за 2 године, па чак и са свим што је прашина око ударања, он и даље користи сада без проблема. Прилично чврст мале ствари, по мом мишљењу!
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Леново купио ИБМ-а, све машине су у основи Ленова дизајнирао и направио бивши ИБМ-особље.
| |||
| |||
| Дејв хвала ти. Рекао си управо оно што сам скоро чуо. Ја могу покупити оно што чини се да је право за мене модел за испод $ 1000 или 500 стерлинга. |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Леново матичној плочи: 9702Б4У Биос Доунлоад | луисвм67 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 5. јуна 2009 23:03 |
| Нетуоркинг Делл 6400 и Леново С9 Преносна рачунара | хуггыбеар | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 5. јуна 2009 03:36 |
| Леново 3000 в100 је УСБ 2.0 или 1,0? | Линз | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 26 мај 2009 07:00 |
| Тхе Греат Леново Суитцх | Том Тигер | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 5 децембар 2007 09:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |