![]() |
|
| |||
| |||
| Bir geri benim ana bilgisayara olarak hareket bir Laptop almak istiyorum. Öncelikle kahverengi outs karşı yakında Türkiye merkezli olacak gibi kendimi korumak için!. Bir şey çok güvenilir ve hızlı gerekir. Ben oyun oynamayan ama Değişimleri Doğum dolayısıyla hız ihtiyacı ticaretini yapmak. Lenovo hakkında iyi şeyler duydum ve ben, HP bir yedekleme servisi hiçbiri ikinci deneyimim () içinde olduğunu biliyorum. Ancak, Lenovo, bak çok sağlam yapılmış ve fiyat aşağı HP eller beat-burada Umman akıllıca. Ayrıca HP, sadece burada sunulan Vista'nın olması ve görünmek gibi onunla hiçbir deneyimi varsa XP Prof için Comps Benim bilgi ki Vista gibi yan adım bir olasılıkla am gibi kullanılır am. Eski 'o' sendromu hiç olarak sahibim don't like it! Ben her zaman Ancak dönüştürülebilir. Orada kim nazik Ben seçim lütfen ne yapmalıyım bana tavsiye herhangi bir forum üye misiniz? Orada daha iyi bir seçim başka ne yapacağımı yapmak için gelen var mı? Benim için bu yüzden sağ olsun ilk kez istiyorum adil bir yatırım eğer olabilir! Ben önceden bir veya iki yanıt beklentisiyle teşekkür ederim. Saygılarımla. John |
|
| |||
| |||
| Lenovo emin değil, bunlardan biri ile herhangi bir deneyimi yoktu. Hep Acer makineleri hakkında söylenecek iyi şeyler oldu. Kardeşim 2 yıl ve hatta tüm bu toz çevresinde tekme ile yaptığı Afrika kullanılan, halen şimdi hiçbir sorun ile kullanır. Bence Pretty sağlam küçük şeyler!
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo, IBM, Lenovo, tüm makineleri temel olarak tasarlanmıştır ve eski IBM çalışanları tarafından yapılan satın aldı.
| |||
| |||
| Dave ederiz. Neredeyse tam olarak ne duydum. Ne benim için doğru modeli hemen altında 1.000 $ veya 500 sterlini için görünüyor alabilirsiniz. |
![]() |
|
| Bookmarks |