менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

HP В. С. Lenovo? HELP PLEASE!

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 квітня 2008, 23:36
Член групи

Default HP В. С. Lenovo? HELP PLEASE!

Я хочу купити ноутбук, щоб діяти як резерв для основного ПК. У першу чергу, щоб захистити себе від коричневого виходи, як я незабаром буду засновані на Філіппінах!. Мені потрібно щось дуже надійним і швидким. Я не граю в ігри, але я торгівлі на біржах, тому вимоги до швидкості.

Я чула хороші відгуки про Lenovo, і я знаю, що НР мати резервну службу другого немає (з мого досвіду).
Однак, Lenovo виглядати дуже солідно зроблені HP і побили руками вниз цін мудрі тут, в Омані. Крім того, HP мабуть, тільки на Vista пропонують тут і я звик до XP Проф Мої знання привілеїв така, що я швидше за все крок у бік щось на кшталт Vista як у мене немає досвіду роботи з ним. Старий не подобається, як я його ніколи не було "синдрому! Я завжди можуть бути перетворені однако.

Чи є які-членів Форуму, які можуть будь ласка, повідомте мені, що я повинен робити з вибором, будь ласка? Є навіть кращим вибором з іншого зробити за те, що мені робити? Це справедлива інвестиції для мене, тому я хочу отримати його з першого разу, якщо я можу!

Я дякую Вам заздалегідь напередодні одного або двох відповідей.

З повагою.
Джон
Old 2 квітня 2008, 01:20
Донор групи

Не впевнений Lenovo, ніколи не було ніякого досвіду з одним з них. Я завжди мав хороші речі говорити про машини Acer. Мій брат Африки використовували його протягом 2 років і навіть зі всім, що пил ногами навколо, він як і раніше використовує зараз без проблем. Досить міцний мало речей, на мій погляд!
Old 2 квітня 2008, 02:16
Адміністратор групи

Lenovo купила IBM, Lenovo всі машини в основному розроблені та зроблені колишніми співробітниками IBM.

Вони добре Kit, вищої мети.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 2 квітня 2008, 02:36
Член групи

Спасибо, Дейв. Ви сказали, що майже в точності те, що я чув. Я можу забрати, здавалося б відповідну модель для мене трохи менше $ 1000 або 500 стерлінгів.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.