![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хочу купити ноутбук, щоб діяти як резерв для основного ПК. У першу чергу, щоб захистити себе від коричневого виходи, як я незабаром буду засновані на Філіппінах!. Мені потрібно щось дуже надійним і швидким. Я не граю в ігри, але я торгівлі на біржах, тому вимоги до швидкості. Я чула хороші відгуки про Lenovo, і я знаю, що НР мати резервну службу другого немає (з мого досвіду). Однак, Lenovo виглядати дуже солідно зроблені HP і побили руками вниз цін мудрі тут, в Омані. Крім того, HP мабуть, тільки на Vista пропонують тут і я звик до XP Проф Мої знання привілеїв така, що я швидше за все крок у бік щось на кшталт Vista як у мене немає досвіду роботи з ним. Старий не подобається, як я його ніколи не було "синдрому! Я завжди можуть бути перетворені однако. Чи є які-членів Форуму, які можуть будь ласка, повідомте мені, що я повинен робити з вибором, будь ласка? Є навіть кращим вибором з іншого зробити за те, що мені робити? Це справедлива інвестиції для мене, тому я хочу отримати його з першого разу, якщо я можу! Я дякую Вам заздалегідь напередодні одного або двох відповідей. З повагою. Джон |
|
| |||
| |||
| Не впевнений Lenovo, ніколи не було ніякого досвіду з одним з них. Я завжди мав хороші речі говорити про машини Acer. Мій брат Африки використовували його протягом 2 років і навіть зі всім, що пил ногами навколо, він як і раніше використовує зараз без проблем. Досить міцний мало речей, на мій погляд!
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenovo купила IBM, Lenovo всі машини в основному розроблені та зроблені колишніми співробітниками IBM.
| |||
| |||
| Спасибо, Дейв. Ви сказали, що майже в точності те, що я чув. Я можу забрати, здавалося б відповідну модель для мене трохи менше $ 1000 або 500 стерлінгів. |