по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

HTC Touch / Спринт

Reply

Нишка Инструменти
Old 25 октомври 2008, 15:07
Член Група

Default HTC Touch / Спринт

Има ли начин да се премахне Operaminy от моя телефон?
Картини, които идват, са нарушени и аз perfer IE над нея.

Много благодаря

Old 4-ти ноември, 2008, 15:52
Член Група

Default HTC Touch / Спринт

Цитат:
Първоначално Публикувано от mpenney View Post
Има ли начин да се премахне Operaminy от моя телефон?
Картини, които идват, са нарушени и аз perfer IE над нея.

Много благодаря

Имаше не сте сигурни как да редактирате първоначалното съобщение;

Имам Опера Мини & IE по телефона си, когато се повиши до Windows 7, мисля, че това е версията, да намеря OM да бъде бавен от IE и аз може да видите снимки на по-добре с IE.

Някой знае ли как да деинсталирате програмата?

Много благодаря предварително,

MPenney
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
IPod Touch evilfantasy Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 1 27-ми октомври 2009 16:32
Windows 7, само докосване?!?! 4D (Fordy (Форд) Оли Windows операционни системи 6 12 Окт 2008 09:53
Спринт Pantech PX500 брави ми Долчинка Географска ширина 630, но не ми е Toshiba rmartin158 В мрежа, модеми & VoIP 4 2-ро Апр 2008 23:23
Долчинка Географска ширина 630 брави с моя Спринт Pantech px500 мобилни карти rmartin158 Лаптопи, Mobiles & текст 3 27 Jan 2008 16:53
Моят Touch Pad е изключено alf314888 Лаптопи, Mobiles & текст 1 19 Jan 2008 14:31
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc