manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

HTC Touch / Sprint

Reply

Thread Tools
Old 25. listopad 2008, 15:07
Member Group

Default HTC Touch / Sprint

Da li postoji način da se ukloni Operaminy iz mog telefona?
Slike koje dolaze putem su iskrivljene i ja perfer IE nad njom.

Mnogo Hvala

Old 4. studenog 2008, 15:52
Member Group

Default HTC Touch / Sprint

Quote:
Originally Posted by mpenney View Post
Da li postoji način da se ukloni Operaminy iz mog telefona?
Slike koje dolaze putem su iskrivljene i ja perfer IE nad njom.

Mnogo Hvala

Nije bio siguran kako urediti izvornu poruku;

Imam Opera Mini & IE na moj telefon kad sam nadograditi na sustav Windows 7, mislim da je verzija, mislim da OM biti sporiji od IE i ja mogu pogledati slike bolje s IE.

Se bilo tko znati kako deinstalirati program?

Mnogobrojan hvala unaprijed,

MPenney
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
IPod Touch evilfantasy Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 27 listopad 2009 16:32
Windows 7 samo dodirom?!?! 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows Operating Systems 6 12. listopad 2008 09:53
Sprint Pantech PX500 zaglavi moj Mala dolina Zemljopisna širina 630, ali ne i moje Toshiba rmartin158 Networking, Modemi & VoIP 4 2. travanj 2008 23:23
Mala dolina Zemljopisna širina 630 zaglavi sa mojim Sprint Pantech px500 mobile karticom rmartin158 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 27 siječanj 2008 16:53
Moj Touch pisanje je onemogućen alf314888 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 19 siječanj 2008 14:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.