![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da li postoji način da se ukloni Operaminy iz mog telefona? Slike koje dolaze putem su iskrivljene i ja perfer IE nad njom. Mnogo Hvala |
|
| |||
| |||
| Quote:
Nije bio siguran kako urediti izvornu poruku; Imam Opera Mini & IE na moj telefon kad sam nadograditi na sustav Windows 7, mislim da je verzija, mislim da OM biti sporiji od IE i ja mogu pogledati slike bolje s IE. Se bilo tko znati kako deinstalirati program? Mnogobrojan hvala unaprijed, MPenney |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IPod Touch | evilfantasy | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 27 listopad 2009 16:32 |
| Windows 7 samo dodirom?!?! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 6 | 12. listopad 2008 09:53 |
| Sprint Pantech PX500 zaglavi moj Mala dolina Zemljopisna širina 630, ali ne i moje Toshiba | rmartin158 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 2. travanj 2008 23:23 |
| Mala dolina Zemljopisna širina 630 zaglavi sa mojim Sprint Pantech px500 mobile karticom | rmartin158 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 27 siječanj 2008 16:53 |
| Moj Touch pisanje je onemogućen | alf314888 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 19 siječanj 2008 14:31 |
| Thread Tools | |
| |