rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

HTC Touch / Sprint

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 października 2008, 15:07
Członek grupy

Default HTC Touch / Sprint

Czy istnieje sposób, aby usunąć Operaminy z mojego telefonu?
Obrazy, które są zniekształcone poprzez perfer IE i nad nim.

Many Thanks

Old 4 listopada 2008, 15:52
Członek grupy

Default HTC Touch / Sprint

Cytat:
Originally Posted by mpenney View Post
Czy istnieje sposób, aby usunąć Operaminy z mojego telefonu?
Obrazy, które są zniekształcone poprzez perfer IE i nad nim.

Many Thanks

Czy nie wiesz, jak edytować wiadomości;

Mam Opera Mini & IE w moim telefonie, kiedy uaktualnione do systemu Windows 7, myślę, że był wersji znaleźć OM się wolniej niż IE i mogę oglądać zdjecia lepiej z IE.

Czy ktoś wie jak odinstalować program?

Many thanks in advance,

MPenney
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
IPod touch evilfantasy Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 1 27 października 2009 16:32
Windows 7 tylko dotykać?!?! 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows Operating Systems 6 12 października 2008 09:53
Sprint Pantech PX500 zamków moich Dell Latitude 630, ale nie moja Toshiba rmartin158 Networking, Modems & VoIP 4 2 kwiecień 2008 23:23
Dell Latitude 630 zamków z mojej px500 komórkowej Sprint Pantech karty rmartin158 Laptopy, Telefony i Akcesoria 3 27 styczeń 2008 16:53
Moje Touch Pad został wyłączony alf314888 Laptopy, Telefony i Akcesoria 1 19 styczeń 2008 14:31
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.