mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

HTC Touch / Sprint

Reply

Thread Tools
Old 25 octombrie 2008, 15:07
Grupul de stat

Default HTC Touch / Sprint

Există o modalitate de a elimina Operaminy de la telefonul meu?
Imagini care vin prin sunt distorsionate şi am perfer IE peste asta.

Multumiri

Old 4 noiembrie 2008, 15:52
Grupul de stat

Default HTC Touch / Sprint

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mpenney View Post
Există o modalitate de a elimina Operaminy de la telefonul meu?
Imagini care vin prin sunt distorsionate şi am perfer IE peste asta.

Multumiri

Nu a fost sigur cum să editaţi mesajul original;

Am Opera Mini & IE de pe telefonul meu când am upgrade la Windows 7, cred că a fost de versiune, mi se pare OM pentru a fi mai lent decât IE si am posibilitatea de a vizualiza mai bine pics cu IE.

Stie cineva cum pentru a dezinstala programul?

Multe mulţumiri, în avans,

MPenney
Reply

Register

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
IPod Touch evilfantasy Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 27 octombrie 2009 16:32
Windows 7 doar atingi?!?! 4D (Fordy (Ford) Ollie Sisteme de operare Windows 6 12 octombrie 2008 09:53
Sprint Pantech PX500 încuietori-mi Dell Latitude 630, dar nu-mi Toshiba rmartin158 Networking, Modemuri & VoIP 4 2 aprilie 2008 23:23
Dell Latitude 630 blochează cu meu Sprint Pantech px500 mobil carte rmartin158 Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 3 27 ianuarie 2008 16:53
Touch Pad meu a fost dezactivat alf314888 Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 1 19 ianuarie 2008 14:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.