![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз съм купуват този лаптоп
Описание: Pioneer Съновник Пърформа 15.4 "- Intel Core 2 Duo 2,0 GHz процесор P7350 64 битов 3M Кеш 1066Mhz, 15.4" WXGA Широкоекранен, ATI Radeon HD 3470 256MB графична карта, 2GB (2 х 1GB) 667MHz DDR2 RAM, 160GB твърд диск, DVD-/ + RW Dual слой Drive, Bluetooth модул, 1.3M Pixel вградена, Intel WiFi връзка 5100, пръст Отпечатай Reader, Windows Vista Home Premium, 1 година по-Site PICKUP и Върнете гаранция. Искам да знам мислите този лаптоп ще се справя играя тези игри като Crysis, COD 4, убийци Крийд т.н. Искам да кажа на тези високи изисквани графики и т.н. игра? Кажете ми какво мислите за спецификациите др Благодарение Hitman0042 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
shoul да можете да ги изпълните само DONT очакват да играят на високи настройки или нищо
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
+1
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Пристъпите към игра на лаптопи винаги е лоша идея. Вие плащате повече от равностоен десктопа ви свърши с малка машина, както и цялата точка на лаптопа (преносимостта) се снима, защото сте да я запазите включен и това е тежко.
С това каза, че няма да се справя по нищо друго освен ниско и това е шок. Просто получи netbook и редовно десктоп PC, ако искаш да правиш игри.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
DONT и аз искам да правя цял куп игри. Аз имам PS3.
Но това графична карта поддържа преки X 10, когато повечето игри изискват само 9. Как ще го не играе? Нейната пълна HD и всичките му нова графична карта? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Нови не значи добър. Там са 100 години на GFX карти и всички те имат различни спецификациите.
Също така лаптопи обикновено имат изсече спецификациите за намаляване на топлина, шум, опазване на мощност и разходи. Така че началото на работния диапазон карта ще макс изложени игри, а горната част на диапазона лаптоп карта не заради нейната ефективност се намалят. Моята система: Hybr! Г
|
|
|
|||
|
|||
|
на 3470 gfx картата не е толкова добро, а е пълна HD не rearly означава много, той просто е това, което резолюция на компютъра може да направи, той не в сила изпълнение на всички е пълен HD
|
|
|
|||
|
|||
|
Im SHURE на 3470 е по-добър от моя x1050 и аз може да играе Crysis на всички ниска от тази
но все още не е, че доброто му 100% agreeded с thingie |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Също така, ако сте играя в HD, или на по-висока разделителна способност, за игри ще бъде лошо, отколкото ако играя на по-ниска разделителна способност и ще изисква по-ниска в настройките на играта.
|
|||
|
|||
|
yer графични карти, но това е добра DONT Мислиш?
|