![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Kupuji tento laptop Popis: Pioneer DreamBook Performa 15,4 "- Intel Core 2 Duo 2,0 GHz procesorem P7350 64 bit 3M Cache 1066, 15,4" širokoúhlý WXGA, ATI Radeon HD 3470 256 megabajt Grafická karta, 2 GB (2 x 1GB) 667MHz DDR2 RAM, 160GB pevný disk, DVD-/ + RW Dual Layer Drive, Bluetooth modul, 1.3M Pixel Built in, Intel WiFi Link 5100, snímač otisků prstů, Windows Vista Home Premium, 1 Year On-Site Pickup and Return záruka. Chci vědět, myslíte, že tento notebook bude zpracovávat hrát ty hry, jako Crysis, COD 4, Assassins Creed atd. Mám na mysli ty vysoké požadované grafiky apod. hru? Řekni mi, co si myslíte o specifikace, atd. Thanks Hitman0042 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shoul být schopni spustit jen dont očekávat, že hrát na vysoké nastavení nebo tak něco
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokus o hru na notebooku je vždy špatný nápad. Zaplatíte více, než odpovídá ploše, vy skončíte s nižší stroj, a celé místo notebooku (přenositelnost) je zastřelen, protože musíte udržet elektrické síti a je to těžké. S tím říkal, že to nebude zacházet o nic jiného, než nízké a to úsek. Prostě netbook a pravidelné stolní PC, pokud chcete udělat hraní.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i já dont potřeba udělat celou hromadu her. Mám PS3. Ale že grafická karta podporuje Direct X 10, kdy se většina hry vyžadují pouze 9. Jak se to nebude hrát? Plné HD a všechny jeho novou grafickou kartu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| New neznamená dobré. Existuje 100 ze dne GFX karet a oni všichni mají různé specifikace.
I notebooky mají obvykle snížit specifikace pro snížení tepla, hluku, šetří energie a nákladů. Takže horní části karty řady ploše bude maximálně z her, ale horní části karty řady notebooků nebude, protože jeho výkonnost je omezit. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 3470 gfx karta není to dobré, a je full HD není rearly znamená mnoho, znamená to, jaké rozlišení počítače může dělat, nemá vliv na všechna představení je plné HD |
|
| |||
| |||
| im Shure 3470 je lepší než můj X1050 a dovedu hrát Crysis na všech málo, že , ale stále není jeho, že dobré 100% agreeded s thingie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také pokud hrajete v HD, nebo při vysokém rozlišení, bude hra ve skutečnosti horší, než kdyby hrál na nižší rozlišení a bude vyžadovat nižší v nastavení hry.
| |||
| |||
| ale, že vaše grafická karta je dobrá dont myslíš? |