![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι την αγορά αυτού του φορητού Περιγραφή: Pioneer Dreambook Performa 15.4 "- Intel Core 2 Duo 2,0 GHz επεξεργαστή P7350 64 bit 3M Cache 1066MHz, 15.4" Widescreen WXGA, ATI Radeon HD 3470 256MB κάρτα γραφικών, 2GB (2 x 1GB) 667MHz RAM DDR2, σκληρό δίσκο 160GB, DVD-/ + RW Dual Layer Drive, Bluetooth Module, 1.3M Pixel Χτισμένο το, Intel WiFi Link 5100, Finger Print Reader, Windows Vista Home Premium, 1 Έτος On-Site παραλαβής και επιστροφής Εγγύηση. Θέλω να ξέρω νομίζετε ότι αυτό το laptop θα χειριστεί αυτά παίζουν παιχνίδια όπως το Crysis, COD 4, Assassins Creed κλπ. Θέλω να πω αυτά που απαιτούνται υψηλές γραφικά παιχνίδι κλπ; Πες μου τη γνώμη σας σχετικά με τις προδιαγραφές, κλπ. Thanks Hitman0042 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shoul να είναι σε θέση να τρέξει τις dont ακριβώς περιμένουμε να παίξει σε υψηλές ρυθμίσεις ή τίποτα
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθώντας να παιχνίδι για φορητούς υπολογιστές είναι πάντα μια κακή ιδέα. Πληρώνετε περισσότερα από ένα ισοδύναμο επιφάνεια εργασίας, να καταλήξουμε σε μια κατώτερη μηχανή, και ολόκληρο το σημείο ενός φορητού υπολογιστή (φορητότητα) είναι πυροβόλησαν γιατί πρέπει να κρατήσει στην πρίζα και είναι βαρύ. Με ότι είπε ότι δεν θα το χειριστεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από χαμηλή και αυτό είναι ένα τέντωμα. Απλά πάρετε ένα netbook και τακτική επιτραπέζιο υπολογιστή, εάν θέλετε να κάνετε gaming.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| καλά dont θέλω να κάνω έναν ολόκληρο σωρό των τυχερών παιχνιδιών. Έχω ένα PS3. Αλλά η κάρτα γραφικών υποστηρίζει την άμεση Χ 10, όταν τα περισσότερα παιχνίδια απαιτούν μόνο 9. Πώς δεν θα παίξει; Πλήρη HD του και όλα, μια νέα κάρτα γραφικών της; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νέα δεν σημαίνει καλό. Υπάρχουν 100 της GFX κάρτες και έχουν όλες τις διαφορετικές προδιαγραφές.
Επίσης, φορητοί υπολογιστές συνήθως έχουν περικόψει τις προδιαγραφές για τη μείωση θερμότητας, θορύβου, εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Έτσι, μια κορυφή της κάρτας επιφάνεια εργασίας θα max σειρά από παιχνίδια, αλλά μια κορυφή της κάρτας laptop φάσματος, δεν θα διότι η εκτέλεσή της είναι να περικοπεί. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| το 3470 κάρτα gfx ότι δεν είναι καλή, και να είναι πλήρης HD δεν rearly σημαίνει πολλά, σημαίνει ακριβώς αυτό το ψήφισμα του υπολογιστή μπορεί να κάνει, δεν απόδοση ισχύος σε όλα τα υπό πλήρη HD |
|
| |||
| |||
| im Shure το 3470 είναι καλύτερη από την X1050 μου και μπορώ να παίξω crysis σε όλα τα χαμηλά για να αλλά εξακολουθεί να μην του ότι η καλή 100% agreeded με thingie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, αν παίζετε σε HD ή σε υψηλή ανάλυση, τα παιχνίδια θα είναι πραγματικά να είναι χειρότερο από ό, τι και αν παίζει σε χαμηλότερη ανάλυση και θα απαιτεί μικρότερη από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.
| |||
| |||
| yer αλλά η κάρτα γραφικών είναι καλή dont σας παράτολμος; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μια ερώτηση για το φορητό υπολογιστή μου? | hitman0042 | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 21 Νοε 2008 13:36 |
| Laptop Vista / XP ερώτηση | leland16 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 21 Απρ 2008 08:04 |
| Ερώτηση Laptop | Demtschuk | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 6 Μαρ 2008 19:47 |
| Απλά μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με το Laptop μου .. | sammcxo | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 31 Ιαν 2008 09:27 |
| Vista Desktop Ερώτηση σχετικά με την HP Laptop | JennB213 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 7 Ιαν 2008 11:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |