![]() |
|
| |||
| |||
| אני קונה את הנייד תיאור: חלוץ DreamBook Performa 15.4 "- Intel Core 2 Duo 2.0 GHz P7350 מעבד 64 סיביות 3M מטמון 1066Mhz, 15.4" WXGA Widescreen, ATI RADEON HD 3470 256MB כרטיס מסך, 2GB (2 x 1GB) 667MHz DDR2 RAM, 160GB כונן קשיח, ה-DVD / + RW Dual Layer כונן, מודול Bluetooth, 1.3M Pixel מובנים, Intel WiFi Link 5100, Finger Print Reader, Windows Vista Home Premium, שנה 1 באתר איסוף והחזר האחריות. אני רוצה לדעת האם לדעתך זה הנייד אשר תטפל לשחק במשחקים האלה כמו Crysis, COD 4, רוצחים וכו 'אני מאמין אני מתכוון לאלה גבוה נדרש גרפיקה ועוד משחק? תגיד לי מה אתה חושב על מפרט וכו ' תודה Hitman0042 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shoul תוכל להריץ אותם רק dont מצפה לשחק על הגדרות גבוהות או משהו כזה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מנסה המשחק על מחשבים ניידים הוא תמיד רעיון גרוע. אתה משלם יותר על שולחן עבודה שווה ערך, אתה בסופו של דבר עם מכונת נחותים, וכל נקודה של מחשב נייד (הטלטלות) הוא ירה, כי אתה צריך לשמור את זה ב פקוק וזה כבד. עם זה הוא לא אמר את זה על כל דבר אחר מאשר נמוכה וכי תקופת מאסר של א. רק לקבל netbook ואת שולחן העבודה במחשב רגיל אם אתה רוצה לעשות את המשחקים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dont טוב אני רוצה לעשות את כל המשחקים של גדיש. יש לי PS3. אבל זה כרטיס המסך תומך ישירה X 10 כאשר רוב המשחקים דורשים רק 9. איך זה לא לשחק? במלוא HD וכל, על כרטיס מסך חדש? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חדש לא אומר טוב. ישנם 100 של GFX של כרטיסי והם כל יש מפרט שונה.
כמו כן, בדרך כלל, יש מחשבים ניידים לכסוח מפרט להפחית חום, רעש, לשמר כוח ועלות. לכן העליון של טווח Desktop הכרטיס יהיה מקסימלי את משחקי אלא העליון של טווח הנייד כרטיס לא בגלל הביצועים שלה מתבצעת לגזום. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| את 3470 gfx כרטיס לא כל כך טוב, וכן להיות מלא rearly HD אינה אומרת הרבה, זה בדיוק מה פירושו הפתרון יכול לעשות את המחשב, הוא אינו בתוקף הביצועים בכלל להיות HD מלא |
|
| |||
| |||
| im shure את 3470 הוא יותר טוב שלי x1050 ואני יכול לשחק crysis על כל כך נמוך ב אבל עדיין לא כל כך טוב את 100% agreeded עם thingie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אם אתה משחק בבית או HD ברזולוציה גבוהה, המשחקים יהיו למעשה להיות גרוע יותר מאשר אם משחקים בבית התחתון או ברזולוציה נמוכה יותר ב יחייבו הגדרות המשחק.
| |||
| |||
| yer אבל כרטיס המסך הוא טוב dont לך לחשוב? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שאלה בנוגע הנייד שלי? | hitman0042 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 21st נובמבר 2008 13:36 |
| Laptop Vista / XP השאלה | leland16 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 21st אפריל 2008 08:04 |
| Laptop שאלה | Demtschuk | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 6 מרץ 2008 19:47 |
| רק שאלה על מהיר Laptop שלי .. | sammcxo | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 31 ינואר 2008 09:27 |
| שאלה על שולחן העבודה Vista HP Laptop | JennB213 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 7 ינואר 2008 11:00 |
| שרשרת כלים | |
| |