![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Esu supirkimo šį nešiojamas kompiuteris Aprašymas: Pioneer Dreambook Performa 15,4 "- Intel Core 2 Duo 2.0 GHz Processor P7350 64 bitų 3M Cache 1066MHz, 15.4" WXGA +, ATI Radeon HD 3470 256MB Graphic Card 2GB (2 x 1GB) 667MHz DDR2 RAM, 160GB Hard Drive, DVD / + RW Dual Layer Drive, "Bluetooth" modulis, 1.3M Pixel pastatyta, "Intel WiFi Link 5100, Finger Print Reader, Windows Vista Home Premium, 1 metai On-Site Paėmimo ir grąžinimo garantija. Noriu sužinoti, ar manote, kad šis nešiojamasis kompiuteris rankena žaidžia tokie pat, kaip Crysis, COD 4 žaidimai, Assassins Creed ir tt Aš tai tie labai reikalingas grafika ir tt žaidimas? Pasakyk man, ką tu galvoji apie specifikacijas ir tt Ačiū Hitman0042 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būtina padaryti galima paleisti juos tiesiog Dont tikisi žaisti aukšto nustatymus arba nieko
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandymas žaidimas nešiojamieji kompiuteriai visada yra bloga idėja. Jūs mokėsite ne daugiau kaip lygiavertis darbalaukyje, galų gale su prastesne mašina, ir visą punktą ir nešiojamas (perkelti), tai kulka, nes jūs jį laikyti įjungtas ir ji sunki. Turint tai sakė, kad tai bus ne rankena jį nieko, išskyrus mažas ir kad yra plotas. Just get Netbook ir reguliariai Desktop PC, jei norite padaryti žaidimų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Well I dont wanna do visa krūva lošimų. Turiu PS3. Bet, kad vaizdo plokštė palaiko Direct X 10, kai dauguma žaidimų tik reikia 9. Kaip tai negali žaisti? Jo Full HD ir visi, savo naują grafikos plokštę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naujoji nereiškia gera. Yra 100's of GFX korteles ir jie visi turi skirtingus kriterijus.
Be to, nešiojamieji kompiuteriai paprastai yra iškirsti specs sumažinti karštis, triukšmas, taupyti energiją ir išlaidas. Taigi diapazono Desktop kortelės viršuje bus max iš žaidimų, bet dėl įvairių nešiojamas kortelės viršuje bus ne todėl, kad jos veikimas yra sutrumpintas. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 3.470 GFX kortelė ne tokia gera, ir yra Full HD ne rearly reiškia daug, jis tiesiog tai, ką rezoliucijos kompiuteris gali daryti, jis neturi poveikio efektyvumą visuose yra "Full HD" |
|
| |||
| |||
| im Shure 3.470, yra geresnis nei mano x1050, ir aš galiu žaisti Crysis visiems mažai, kad tačiau jos nėra, kad gera 100% agreeded su thingie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat, jei žaidi, HD, arba didelės skiriamosios gebos, žaidimai tikrai bus blogiau, jei žaisti ne mažesnė rezoliucija ir reikės mažiau žaidimo nustatymus.
| |||
| |||
| yer, bet kad vaizdo plokštė yra gerai Dont You skaitytis? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Apie mano nešiojamas klausimą? | hitman0042 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | Lapkritis 21, 2008 13:36 |
| Laptop Vista / XP klausimas | leland16 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Balandis 21, 2008 08:04 |
| Laptop klausimas | Demtschuk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 6 kovas 2008 19:47 |
| Tiesiog greitai klausimas apie mano Laptop .. | sammcxo | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 31 sausis 2008 09:27 |
| Vista Desktop Klausimas HP Laptop | JennB213 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 7 sausis 2008 11:00 |
| Temos įrankiai | |
| |