![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu pērk šo klēpjdators Apraksts: Pioneer DreamBook Performa 15.4 "- Intel Core 2 Duo 2.0 GHz Processor P7350 64 bitu 3M Cache 1066MHz, 15.4" Widescreen WXGA, ATI Radeon HD 3470 256MB Graphic Card, 2GB (2 x 1GB) 667MHz DDR2 RAM, 160GB Hard Drive, DVD-/ + RW Dual Layer Drive, Bluetooth modulis, 1.3M Pixel Built in, Intel WiFi Link 5100, Finger Print Reader, Windows Vista Home Premium, 1 Gads On-Site Pikaps un atgriezties Garantija. Es gribu zināt, vai Jūs domājat, ka šis klēpjdators tiks galā ar konkurences tās kā Crysis, COD 4 spēles, Assassins Creed uc Es domāju šos augstos nepieciešams grafikas utt spēle? Saki man, ko jūs domājat par specs utt Thanks Hitman0042 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shoul jāspēj vadīt tos tikai dont cer spēlēt uz augstas iestatījumus vai kaut
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģinot spēli laptops vienmēr ir slikta ideja. Jums jāmaksā vairāk nekā līdzvērtīgu desktop, jūs galu galā ar sliktākas mašīnas, un viss punkts klēpjdators (pārnesamība) ir nošauts, jo Jums ir saglabāt to pieslēgtu strāvai un tas ir smags. Ar to teica, tas netiek galā ar to par neko citu kā zemu un tas ir stiept. Tikai iegūt netbook un regulāru desktop PC, ja jūs vēlaties darīt spēļu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Well I dont vēlamies darīt visu kaudze spēļu. Man ir PS3. Bet ka grafikas karte atbalsta tiešo X 10, kad lielākā daļa spēles, nepieciešami tikai 9. Kā tas nevar spēlēt? Pilnu HD un visiem tās jaunās grafikas karti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| New nenozīmē labs. Ir 100's of GFX karšu un tie visi ir dažādi specs.
Arī laptops parasti ir samazināt specs, lai samazinātu karstumu, troksni, saglabātu jaudu un izmaksām. Tātad no diapazona darbvirsmas kartes augšpusē būs max no spēles, bet augstākās klases klēpjdatoru kartes būs nevis tādēļ, ka tās darbības tiek griezti atpakaļ. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 3.470 gfx karte nav tik labs, un ir pilns HD nav rearly nozīmē daudz, tas nozīmē tikai to, ko rezolūcija dators var darīt, tas nav spēkā sniegumu, notiek pilnā HD |
|
| |||
| |||
| im Shure 3.470 ir labāka nekā mana X1050, un es varu spēlēt Crysis uz visām zema, ka bet tomēr tā nav tik labs 100% agreeded ar thingie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī tad, ja jūs spēlē HD vai augstas izšķirtspējas, spēles faktiski būs sliktāks nekā tad, ja spēlē ar zemāku izšķirtspēju un tai būs nepieciešams mazāks spēle uzstādījumus.
| |||
| |||
| yer bet ka grafikas karte ir laba dont Jums jārēķinās? |
![]() |
|
| Bookmarks |