![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kupuję tego laptopa Opis: Pioneer DreamBook Performa 15,4 "- Intel Core 2 Duo 2.0 GHz Processor P7350 64 bit 3M Cache 1066 MHz, 15.4" Widescreen WXGA, ATI Radeon HD 3470 256MB Karta graficzna, 2GB (2 x 1GB) 667MHz DDR2 RAM, 160GB dysk twardy, DVD-/ + RW Dual Layer Drive, moduł Bluetooth, 1.3 MPix wbudowane, Intel WiFi Link 5100, Finger Print Reader, Windows Vista Home Premium, 1 Year On-Site Pickup and Return gwarancji. Chcę wiedzieć, nie sądzisz, że ten laptop poradzi sobie grając w te gry jak Crysis, COD 4, Assassins Creed itp. Mam na myśli te wysokie wymagane grafika gry itp? Powiedz mi co myślisz o specyfikacje itp. Hitman0042 Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shoul można uruchomić je just dont spodziewać się grać na wysokich ustawieniach albo coś
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próba gry na laptopach zawsze jest złym pomysłem. Możesz zapłacić więcej niż równowartość pulpicie, możesz skończyć z mniejszą maszyną, a cały punkt laptopa (przenoszenia) zostaje zastrzelony, ponieważ należy zachować podłączony i jest ciężki. Z tego powiedział, że nie zajmie go na coś innego niż mały i że w stretch. Just get netbook i zwykły komputer PC Desktop, jeśli chcesz robić gry.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dobrze dont chcesz zrobić cały stos gry. Mam PS3. Ale, że karta graficzna obsługuje DirectX 10, gdy większość gier wymagają jedynie 9. Jak nie będzie to grać? Jej pełnej rozdzielczości HD oraz wszystkich jego nowa karta graficzna? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nowe nie znaczy dobre. Istnieje 100's karty graficznej i wszystkie one mają inne widowisko.
Również laptopach zazwyczaj obniżyć widowisko w celu zmniejszenia temperatury, hałasu, oszczędzać energię i koszty. Więc najlepsze karty pulpit zakres będzie max na gry, ale najlepsze karty laptopa zakres nie będzie, ponieważ jego wykonanie jest cofać. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 3470 karta graficzna nie jest dobre, a jest full HD nie rearly znaczy wiele, oznacza to tylko tyle, co rezolucji komputer może zrobić, to nie ma wpływu na wydajność HD wszystko jest pełny |
|
| |||
| |||
| im Shure 3470 jest lepszy od moich X1050 i mogę grać Crysis na wszystkich mało, że ale nie jego, że dobre 100% agreeded z thingie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Również jeśli grasz w HD lub w wysokiej rozdzielczości, gry rzeczywiście będzie gorzej niż w przypadku gry w niższej rozdzielczości i będzie wymagać niższych w ustawieniach gry.
| |||
| |||
| yer, ale karta graficzna jest dobra dont you reckon? |
![]() |
|
| Zakładki |