![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu sunt de cumpărare acest laptop Descriere: Pioneer DreamBook Performa 15.4 "- Intel Core 2 Duo 2.0 GHz Procesor P7350 64 biţi 3M cache de 1066, de 15,4" cu ecran lat WXGA, ATI Radeon HD 3470 256MB Graphic Card, 2GB (2 x 1GB) 667MHz DDR2, 160GB Hard Drive, DVD-/ + RW Dual Layer Drive, Bluetooth Module, 1.3M Pixel Construit in, Intel WiFi Link 5100, Finger Print Reader, Windows Vista Home Premium, 1 An On-Site Pickup şi de returnare de garanţie. Vreau să ştiu crezi ca acest laptop se va ocupa de joc aceste jocuri precum Crysis, COD 4, Assassins Creed, etc vreau sa spun aceste elemente grafice de înaltă necesare joc, etc? Spune-mi ce crezi pe specificatiile, etc Hitman0042 Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| trebuie sa fie capabil să ruleze chiar dont le aştepta să joace pe setările de mare sau ceva
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercând să joc pe laptop-uri este întotdeauna o idee rea. Plătiţi mai mult decât un desktop echivalent, tu sfîrşit sus cu un robot inferior, precum şi punctul de toată unui laptop (portabilitate) este împuşcat pentru că tu ai să-l păstraţi conectat şi e greu. Cu care a spus că nu se va descurca pe orice altceva decât mici şi că este o intindere. Doar a lua un netbook şi de un PC desktop regulat, dacă vrei să faci jocuri de noroc.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| well i dont vrei să faci o grămadă întreagă de jocuri de noroc. Eu am un PS3. Dar asta placă grafică acceptă X directe 10, atunci când cele mai multe jocuri necesită doar 9. Cum se va juca nu-i aşa? Its full HD şi de toate, un nou card de grafica? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noi nu înseamnă bun. Există 100 de carduri GFX şi toate acestea au specificatiile diferite.
De asemenea, laptop-uri au de obicei taie specificatiile pentru a reduce căldură, zgomot, conservarea energiei şi a costurilor. Deci, un top al cardului gama Desktop va max jocuri, dar dintr-un top al cardului gama de laptop nu va că performanţa sa este în curs de tăiat spate. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| carte 3470 gfx nu este atat de buna, şi de a fi full HD nu înseamnă rearly de mult, ci înseamnă ceea ce rezoluţie calculator poate face, ea nu de performanţă în vigoare la HD, toate fiind complet |
|
| |||
| |||
| Shure IM 3470 este mai bună decât X1050 meu şi i poate juca Crysis pe toate scăzut cu privire la acest , dar încă nu sa că bine de 100% agreeded cu thingie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, dacă vă jucaţi în HD sau de la o rezoluţie înaltă, jocuri va fi de fapt mai rău decât în cazul în joc, la o rezoluţie mai mică şi va necesita mai scăzut în setările de joc.
| |||
| |||
| yer dar grafica carte de faptul că este bun dont tu socotesc? |