![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som kúpe tohto notebooku Popis: Pioneer DreamBook Performa 15,4 "- Intel Core 2 Duo 2,0 GHz procesor P7350 64 bit 3M Cache 1066MHz, 15,4" širokouhlý WXGA, ATI Radeon HD 3470 256megabajt Grafické karty, 2 GB (2 x 1 GB) 667MHz DDR2 RAM, 160GB pevný disk, DVD-/ + RW Dual Layer Drive, Bluetooth modul, 1.3M Pixel Vestavěná, Intel WiFi Link 5100, Finger Tlač Reader, Windows Vista Home Premium, 1 rok On-Site Vyzdvihnutie a Návrat záruka. Chcem vedieť, myslíš, že tento notebook bude spracovávať hranie tých hier, ako je Crysis, COD 4, Assassins Creed atď Mám na mysli tie vysokej požadovanej grafika atď hru? Povedz mi, čo si myslíte o špecifikácie atď Vďaka Hitman0042 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ramenní byť schopný bežať len dont nich očakávať, že hrať na vysokej nastavenia alebo nič
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokus o hru pre notebooky je vždy zlý nápad. Zaplatíte viac ako zodpovedajúce ploche, môžete skončiť s horší stroj, a celé miesto notebooku (prenositeľnosť) je zastrelený, pretože musíte udržiavať ju v elektrickej sieti a je to ťažké. Sa povedať, že to nebude zaobchádzať o nič iného ako nízke, a to úsek. Stačí si netbook a pravidelný stolového počítača, ak chcete urobiť hranie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dobre i dont want to robiť celú hromadu hranie. Mám PS3. Ale, že grafická karta podporuje DirectX 10, keď sa väčšina hry vyžadujú iba 9. Ako sa to nebude hrať? Jeho plné HD a všetky jeho novú grafickú kartu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nové neznamená dobré. Existuje 100 rokov GFX kariet a všetci majú iné parametre.
Tiež notebooky obvykle vyťat špecifikácie pre zníženie teplo, hluk, šetriť sily a nákladov. Takže začiatok rozmedzí desktopové karty bude maximálne na hry, ale horného radu notebookov karta nebude, pretože jeho výkon je skrátiť. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| na 3470 GFX karta nie je v tom, že dobre, a sú plné HD nie je rearly znamenať veľa, je práve to, čo uznesenie môže počítač robiť, nemá vplyv na všetky predstavenia je plné HD |
|
| |||
| |||
| im SHURE na 3470 je lepšia ako moja X1050 a môže hrať aj Crysis na všetky nízka, že ale napriek tomu nie je jeho, že dobré 100% agreeded s thingie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I když si hraje v HD alebo na vysoké rozlíšenie, hry bude skutočne horšie, ako keď hrá na nižšie rozlíšenie, a bude vyžadovať nižšie v nastavení hry.
| |||
| |||
| yer ale, že grafická karta je dobrá dont Myslíš? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| A otázka, o mojom notebooku? | hitman0042 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 21. novembra 2008 13:36 |
| Laptop Vista / XP otázku | leland16 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. apríla 2008 08:04 |
| Laptop Otázka | Demtschuk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 6. marca 2008 19:47 |
| Len rýchly dotaz o mojom Laptop .. | sammcxo | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 31. január 2008 09:27 |
| Vista Desktop Otázka na notebook HP | JennB213 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. januára 2008 11:00 |
| Thread Tools | |
| |