![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bu laptop satın pm Açıklama: Öncü DreamBook Performa 15,4 "- Intel Core 2 Duo 2,0 GHz işlemci P7350 64 bit 3M Cache 1066Mhz, 15.4" WXGA Geniş Ekran, ATI Radeon HD 3470 256MB Ekran Kartı, 2GB (2 x 1GB) 667MHz DDR2 RAM, 160 GB Sabit Disk, DVD-/ + RW Dual Layer Drive, Bluetooth modülü, 1.3M Piksel Dahili, Intel WiFi Link 5100, parmak izi okuyucu, Windows Vista Home Premium, 1 yıl Yerinde Pickup ve İade Garanti. Bunu dizüstü Crysis, COD 4 gibi bu oyunları oynamak yürütülecek düşünüyorsunuz bilmek istiyorum, Assassins Creed vb Ben bu yüksek gerekli grafikler vb oyun demek? Sen gözlük vb üzerinde ne düşündüğünü söyle bana Thanks Hitman0042 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shoul onları adil dont çalıştırabilir yüksek ayarları veya bir şey oynamak bekliyoruz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oyun için dizüstü bilgisayarlarda çalışılıyor her zaman kötü bir fikir. Bir eşdeğer masaüstü daha yukarı bir aşağı makine, ve bir dizüstü bilgisayar (taşınabilirlik) tüm noktası sonuna çünkü takılı ve ağır tutmak zorunda vurulur fazlasını ödersiniz. Ile o şey Düşük dışında bu işlemez ve bir streç dedi. Eğer oyun yapmak istiyorum Sadece ve düzenli bir masaüstü bilgisayar bir netbook olsun.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| iyi i dont oyun bütün bir yığın yapmak istiyoruz. Ben bir PS3 var. Ancak kartı Direct X 10 destekleyen grafik zaman en oyunlar sadece 9 gerektirir. Nasıl çalmıyor? Onun tam HD ve hepsi onun yeni bir grafik kartı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni iyi demek değildir. Var 100's GFX kartları ve hepsinin farklı özellikleri var.
Ayrıca dizüstü bilgisayarlar genellikle ısı, gürültü azaltmak için gözlük aşağı kesip, güç ve maliyet tasarrufu. Böylece aralık masaüstü kartınızın bir üst ancak oyunları max olacak aralığı dizüstü kartın bir üst çünkü performans kesmek olduğunu olmayacaktır. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 3.470 gfx kart iyi ve HD rearly kadar anlamına gelmiyor tam olarak değil, sadece bilgisayar çözünürlüğü ne demektir, hepsi tam olarak HD değil performans etkisi yok |
|
| |||
| |||
| im shure 3.470 benim X1050 ve i her on that düşük crysis oynayabilirsiniz daha iyidir ama hala iyi% 100 thingie ile agreeded değil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca eğer HD çalıyorsanız veya yüksek çözünürlükte, oyunlar aslında eğer daha düşük bir çözünürlükte oynamaktan daha ve gerektirecektir oyun ayarlarını düşük kötü olacaktır.
| |||
| |||
| yer ama bu grafik kartı dont you reckon good? |
![]() |
|
| Bookmarks |