![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купую цей ноутбук Опис: Pioneer Dreambook Performa 15,4 "- Intel Core 2 Duo 2,0 Ггц процесором P7350 64 біт 3M Кеш 1066Mhz, 15.4" широкоформатний WXGA, ATI Radeon HD 3470 256MB графічної карти, 2GB (2 X 1GB) 667MHz DDR2 RAM, 160GB жорсткий диск, DVD-/ + RW Dual Layer Drive, модуль Bluetooth, 1.3 мегапікселя вбудована, Intel WiFi Link 5100, пристрій зчитування відбитків пальців, Windows Vista Home Premium, 1 рік на місці пікап і гарантії повернення. Я хочу знати, ви думаєте, цей ноутбук буде обробляти грають в ці ігри, як Crysis, COD 4, Assassins Creed і т.д. Я кажу про тих високих необхідних графіком ігри і т.д.? Скажіть, що ви думаєте про специфікаціях т.д. Завдяки Hitman0042 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shoul мати можливість запускати їх просто очікувати Dont грати на високих настройках або що-небудь
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спроби гри на ноутбуках завжди є поганою ідеєю. Ви платите більше, ніж еквівалентний робочий стіл, ви отримаєте у підсумку поступається машині, і в чому вся суть ноутбука (переносимість) знятий, тому що ви повинні тримати його підключити, і це важким. Що сказав, що він не буде обробляти її на всі інші, ніж низькі, і це перебільшення. Просто візьміть нетбуків і регулярно настільного ПК, якщо ви хочете зробити гру.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ну, я не хочете, щоб зробити цілу купу ігор. У мене є PS3. Але це графічна карта підтримує Direct X 10, коли більшість ігор вимагають лише 9. Як це не грають? Її Full HD, і всі її нові відеокарти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Новий не означає хороший. Є 100's карти GFX і всі вони мають різні характеристики.
Крім того, ноутбуки зазвичай мають скоротити специфікації зменшити тепло, шум, збереження влади і вартості. Таким чином, верхня частина картки робочого діапазону буде Макс поза гри, але верхня частина картки ноутбука діапазон не буде, оскільки його ефективність в даний час скорочуються. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 3470 GFX карта, не дуже зручно і, будучи Full HD rearly не означають, це просто означає, що резолюція комп'ютер може робити, це не впливає на продуктивність час Full HD |
|
| |||
| |||
| І. Shure 3470 краще, ніж моя X1050 і я можу грати в Crysis на низьких все, що але ще його не хороше, що 100% agreeded з штучка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також, якщо ви граєте в HD чи у високій якості, гра насправді буде гірше, ніж якщо б грав з більш низьким дозволом і буде потрібно менше в налаштування гри.
| |||
| |||
| Йер але відеокарта хороша Dont ви думаєте? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про моєму ноутбуці?? | hitman0042 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 21 листопада 2008 13:36 |
| Ноутбук Vista / XP питання | leland16 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 квітня 2008 08:04 |
| Ноутбук питання | Demtschuk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 6 березня 2008 19:47 |
| Просто швидко питання про моє ноутбуці .. | sammcxo | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 31 січня 2008 09:27 |
| Vista Desktop Питання про Ноутбук HP | JennB213 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 7 січня 2008 11:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |