по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Мисля, че ми лаптоп батерията е прецакана

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти февруари 2008, 09:04
Номер на групата

Default Мисля, че ми лаптоп батерията е прецакана

Моят лаптоп е 8 месеца стария Asus FSV3. Той е бил добре миналата седмица, но в последните няколко дни на батерията не е зареждането и казва 0% постоянно. Аз initally, че може би това ще бъде нещо, което аз не се актуализира всяко добавяне на нов хардуер напоследък само няколко от софтуер за сваляне. Затова се опитах използвате System Restore, но това не работи, я рестартира лаптопа и каза: Windows Възстан беше неуспешен ....

Също така няколко пъти напоследък, когато започнаха лаптопа, че е дошъл с черен екран казва Windows не успя да започне и с двата варианта Стартирайте Windows Обикновено или ремонт или нещо друго. Искате това да е свързана в нея?

Той казва за лаптоп на гаранция е за 24 месеца, така че ще ви препоръчваме Просто получи нова батерия? Родителите ми го купи онлайн за мен и да държат на получаване. Така че би просто трябва да им се обадя и да поискате нова батерия или какво? Съжалявам, просто никога не изпраща обратно / имали проблеми с нещата съм закупени онлайн преди.

Аз не са редовни нетна достъп, така че няма да бъде отново на линия до понеделник, но всички мисли би било чудесно.

Много оценявам,

HG

Направи бедността история

Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете

Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!

Процесор (и):
AMD Phenom X3 II 720
Дънната платка:
Gigabyte MA770-UD3
RAM памет:
4GB Ballistix
Графична карта (и):
Radeon HD 4850 512MB
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
1TB Western Digital
Оптично устройство (а):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Дело / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Ethernet
Монитор (и):
20 "Acer
Операционна система (и):
Изглед HP с ъпгрейд за W7
Old 29-ти февруари 2008, 11:02
Номер на групата

включване на компютъра включен в мрежата, а след това приемете мрежата връзка изложени

ако лаптопа е почти батерията му прецака

Направи ли го на батерията често? Никога не съм го, и се използва само мрежата и че самата убива батерията

влязат в контакт с продавача, ако нейната гаранция трябва ремонт и т.н.

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 3-ти Март 2008, 05:16
Номер на групата

Благодаря за отговора. Въпреки това тя вече не е проблем, аз бях използване в събота вечер след работа и той изглеждаше добре и е тъй. Както вече казва на батерията е напълно заредена, така че не съм напълно сигурен какво става. Може би просто е болка в шията за известно време, тъй като лаптопи / компютри може да бъде.

Аз не често Направи го от време на време батерия, но 99% от времето съм го включен в мрежата.

Направи бедността история

Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете
Old 3-ти Март 2008, 06:07
Номер на групата

ай да направя, препоръчваме ви понякога Пусни го от батерията само за да го пази жив

веднъж или два пъти в седмицата го плоски така се оправи

Old 4-ти март 2008 година, 13:51
Номер на групата

Дейви добро консултиране и аз ще купя нова батерия като резервни, защото това е начинът ми батерията започва да се подписва преди то напълно спря работа и сега Пусни ми лаптоп на мрежата 24 / 7 поради празни джобове и то isn't си върша лаптоп anygood
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc