![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Моят лаптоп е 8 месеца стария Asus FSV3. Той е бил добре миналата седмица, но в последните няколко дни на батерията не е зареждането и казва 0% постоянно. Аз initally, че може би това ще бъде нещо, което аз не се актуализира всяко добавяне на нов хардуер напоследък само няколко от софтуер за сваляне. Затова се опитах използвате System Restore, но това не работи, я рестартира лаптопа и каза: Windows Възстан беше неуспешен ....
Също така няколко пъти напоследък, когато започнаха лаптопа, че е дошъл с черен екран казва Windows не успя да започне и с двата варианта Стартирайте Windows Обикновено или ремонт или нещо друго. Искате това да е свързана в нея? Той казва за лаптоп на гаранция е за 24 месеца, така че ще ви препоръчваме Просто получи нова батерия? Родителите ми го купи онлайн за мен и да държат на получаване. Така че би просто трябва да им се обадя и да поискате нова батерия или какво? Съжалявам, просто никога не изпраща обратно / имали проблеми с нещата съм закупени онлайн преди. Аз не са редовни нетна достъп, така че няма да бъде отново на линия до понеделник, но всички мисли би било чудесно. Много оценявам, HG
Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
включване на компютъра включен в мрежата, а след това приемете мрежата връзка изложени
ако лаптопа е почти батерията му прецака Направи ли го на батерията често? Никога не съм го, и се използва само мрежата и че самата убива батерията влязат в контакт с продавача, ако нейната гаранция трябва ремонт и т.н.
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря за отговора. Въпреки това тя вече не е проблем, аз бях използване в събота вечер след работа и той изглеждаше добре и е тъй. Както вече казва на батерията е напълно заредена, така че не съм напълно сигурен какво става. Може би просто е болка в шията за известно време, тъй като лаптопи / компютри може да бъде.
Аз не често Направи го от време на време батерия, но 99% от времето съм го включен в мрежата.
|
|||
|
|||
|
ай да направя, препоръчваме ви понякога Пусни го от батерията само за да го пази жив
веднъж или два пъти в седмицата го плоски така се оправи
|
|||
|
|||
|
Дейви добро консултиране и аз ще купя нова батерия като резервни, защото това е начинът ми батерията започва да се подписва преди то напълно спря работа и сега Пусни ми лаптоп на мрежата 24 / 7 поради празни джобове и то isn't си върша лаптоп anygood
|