![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můj notebook je 8 měsíců starý Asus FSV3. Bylo pokutu minulý týden, ale v posledních několika dnech baterie nebyla poplatků a říká 0% neustále. I initally Možná by to být něco, co jsem neměla aktualizováno přidané žádné nové hardwarové nedávno jen pár software ke stažení. Proto jsem se pokusil pomocí obnovení systému, ale to nefunguje, je restartovány notebooku a řekl: "Obnovení systému Windows byla neúspěšná .... Také několikrát v poslední době, kdy jsem začal notebooku má přijít s černou obrazovku řekl Windows se nepodařilo spustit a se dvěma možnostmi Start Windows Normálně nebo něco opravit, nebo druhé. By to být spojeno do něj? Píšou o notebooku záruka je 24 měsíců, takže by vám doporučujeme jsem si novou baterii? Moji rodiče koupili online je pro mě a držel obdržení. Takže bych jen zavolat a požádat o novou baterii, nebo co? Omlouváme se prostě nikdy odeslána zpět / měl problémy s tak jsem koupil před online. Nemám pravidelný přístup k čisté, takže nebudu online opět až do pondělka, ale žádné myšlenky by bylo skvělé. Velmi oceňovány HG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zapnout počítač zapojen do elektrické sítě a pak mít síťové připojení mimo v případě, že notebook zajde baterii svého šroubovina si spustit na baterii často? Nikdy jsem udělal, i použít pouze sítě, a že sám zabije baterie dostat do kontaktu s prodávajícím, pokud v jeho záruka, že by oprava atd.
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď. Nicméně se zdá, že již není problém, jsem byl s použitím v sobotu večer po práci a zdálo pokutu a byl od roku. Jak je to teď říká, že je baterie plně nabitá, a tak si nejsem úplně jistý, co se děje. Snad jen, že se jedná o bolest v krku na chvíli, protože notebooky / PC lze. Nejsem často spustit ho baterii jen příležitostně, ale 99% času jsem je zapojen do elektrické sítě.
__________________ Euro Mistrovství tip = & Torres Španělsko <- Sakra Měl jsem kladl na ně vsadit Značka chudobu Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se |
|
| |||
| |||
| Jo já doporučuji vám občas spustit ho baterii jen aby ji udrželi naživu jednou nebo dvakrát týdně běh mu byt tak být ok
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| CUERVOCLANDESTINO dobré rady a já bych koupit nové baterie za náhradní, protože to je jak můj baterie před tím, než začala jednají zcela přestaly fungovat i nyní běží na mém notebooku síťový 24 / 7 díky prázdné kapsy a isnt dělá můj notebook anygood |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Notebook vypne se baterie | muzna | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 27. červen 2009 11:34 |
| Baterie notebooku nebyla rozpoznána. | SlapnutSkits | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 29. Září 2008 05:36 |
| Laptop baterie ..... ne nabíjení | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. Září 2008 10:44 |
| Laptop Baterie Zakázat | vk3fcll | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 21 ledna 2008 07:00 |
| Laptop baterie | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 25. listopadu 2007 16:52 |
| Thread Nástroje | |
| |