![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| My laptop είναι 8 μηνών Asus FSV3. Ήταν ωραία την περασμένη εβδομάδα, αλλά τις τελευταίες ημέρες η μπαταρία δεν έχει χρέωση και λέει συνεχώς 0%. I initally σκέψης ίσως θα ήταν κάτι που δεν έχω ενημέρωση προστεθεί το νέο υλικό πρόσφατα μόλις δύο λήψεις λογισμικού. Γι 'αυτό προσπάθησα, χρησιμοποιώντας το σύστημα αποκατασταθεί, αλλά αυτό δεν λειτουργεί, θα ξαναρχίσει το laptop και είπε Windows Επαναφορά απέτυχε .... Επίσης, αρκετές φορές πρόσφατα, όταν θα έχουν αρχίσει τα laptop που έχει καταρτίσει μαύρη οθόνη λέει Windows απέτυχε να ξεκινήσει και με τις δύο επιλογές Start Windows Κανονικά ή επισκευής ή κάτι άλλο. Θα μπορούσε αυτό να συνδέεται σε αυτό; Αναφέρει σχετικά με το laptop η εγγύηση είναι για 24 μήνες, οπότε θα σας συστήσει Απλώς πάρτε μια νέα μπαταρία; Οι γονείς μου αγόρασε online για μένα και έχουν κρατήσει την απόδειξη. Έτσι απλά θα πρέπει να τους καλέσει και να ζητήσει μια νέα μπαταρία ή όχι; Λυπάμαι μόνο δεν αποστέλλεται πίσω / είχε προβλήματα με αυτά που έχω αγοράζονται online πριν. Δεν έχουν τακτική πρόσβαση καθαρό, γι 'αυτό δεν θα είναι online ξανά μέχρι τη Δευτέρα, αλλά οποιεσδήποτε σκέψεις θα είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό, HG
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή συνδεδεμένο σε δίκτυο και στη συνέχεια να αναλάβει το δίκτυο σύνδεσης ορίζονται εάν το laptop φεύγει η μπαταρία τους βιδωτούς κάνετε για να εκτελέσετε αυτή την μπαταρία συχνά; Ποτέ δεν έκανε, και μόνο η χρήση ρεύματος και ότι η ίδια σκοτώνει την μπαταρία έρθουν σε επαφή με τον πωλητή σε περίπτωση που η εγγύηση θα πρέπει επισκευή κ.λπ.
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση. Ωστόσο, δεν φαίνεται πλέον ένα πρόβλημα ήμουν χρησιμοποιώντας για το Σάββατο το βράδυ μετά τη δουλειά και φάνηκε πρόστιμο και έχει από τότε. Όπως λέει τώρα η μπαταρία έχει φορτιστεί πλήρως, οπότε δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τι συνέβαινε. Ίσως απλά είναι ένα πόνο στο λαιμό για λίγο, όπως οι φορητοί υπολογιστές / υπολογιστές μπορούν να είναι. Δεν συχνά το εκτελέσετε από την μπαταρία και περιστασιακά, αλλά το 99% του χρόνου που έχω συνδεθεί στο δίκτυο.
__________________ Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά |
|
| |||
| |||
| Μάλιστα εγώ σας συστήσει περιστασιακά το εκτελέσετε από τη μπαταρία μόνο για να κρατήσει ζωντανό μία ή δύο φορές την εβδομάδα τρέχει τον επίπεδη, ώστε να είναι ok
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Davey καλές συμβουλές και θα ήθελα να αγοράσω μια νέα μπαταρία ως ανταλλακτικά, διότι με αυτόν τον τρόπο μου μπαταρία άρχισε πριν ενεργούν εντελώς σταμάτησε να λειτουργεί τώρα τρέχει μου laptop της δίκτυο 24 / 7 λόγω κενές τσέπες και αυτό μου κάνει isn't laptop anygood |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptop κλείνει Off με μπαταρία σε | muzna | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 27 Ιουν 2009 11:34 |
| Laptop Battery δεν αναγνωρίζεται. | SlapnutSkits | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 29η Σεπ 2008 05:36 |
| Laptop μπαταρία ..... δεν χρέωσης | dfr200764 | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 18η Σεπ 2008 10:44 |
| Laptop Battery Disable | vk3fcll | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 21 Ιαν 2008 07:00 |
| Laptop μπαταρία | mrdaveyk | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 25 Νοε 2007 16:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |