manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Mislim da moj laptop baterija pijan

Reply

Thread Tools
Old 29 veljača 2008, 09:04
Donatorska Grupa

Default Mislim da moj laptop baterija pijan

Moj laptop je 8 mjeseci stara Asus FSV3. Bilo je fino prošlog tjedna, no u zadnjih par dana baterija nije punjenja i kaze 0% stalno. Initally sam mislio možda da bi bilo nešto što sam ne ažuriraju dodan neki novi hardver posljednje vrijeme samo nekoliko software downloads. Zato sam pokušao koristeći sistem vratiti, ali to ne funkcionira, to je ponovo pokrenuti laptop i reče Windows Restore nije uspjelo ....

Također nekoliko puta u posljednje vrijeme, kada sam započeo laptop je došao gore sa crni ekran govoreći: "Windows nije ispunilo proročanstvo to početak i sa dvije opcije Start Windows Normally ili Popravak ili nešto drugo. Bi li to biti povezano na Internet?

Ona govori o laptopa jamstvo je za 24 mjeseci, pa bi li mi preporučiti JA pravedan dobiti novu bateriju? Moji roditelji kupili ga online za mene i čuvao priznanicu. Tako bih ja samo treba da ih nazvati i pitati za novu bateriju ili što? Žao mi je samo poslao natrag nikada / imao problema sa stvari sam kupio prije online.

JA dont 'imati pristup redovnim net, pa mi neće biti online do ponedjeljka, ali bilo koji bi bili misli odlično.

Mnogo poštovati,

HG

Napravite siromaštva povijest

Pravda za 96 <- Molimo pogledajte

My System: HistoryGirls Self Build!

Procesor (i):
AMD Phenom X3 II 720
Matične ploče:
Gigabyte MA770-UD3
RAM memorija:
4GB Ballistix
Grafička kartica (e):
Radeon HD 4850 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 1TB
Optički pogon (e):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
CoolerMaster Elite 330/450W PSU
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Ethernet
Monitor (e):
20 "Acer
Operacijski sustav (e):
Vista HP nadogradnju za W7
Old 29 veljača 2008, 11:02
Donatorska Grupa

uključite računalo priključen na struju, a potom out priključak struje

ako je laptop ide van bateriju svojim pijan

učiniti ga pokrenete na bateriji često? ja nikada učinio, i koristiti samo struju i da se sama ubija bateriju

doći u kontakt sa svojim prodavaču ako oni trebaju u jamstveni popravak, itd.

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 3. ožujka 2008, 05:16
Donatorska Grupa

Hvala za odgovor. Međutim to više ne čini problem sam bio koristeći subotu, nakon noćnog rada i činilo u redu i je od. Kao što je to sada govori je baterija puna, tako da nisam posve siguran što se događalo. Možda samo da je bol u vratu neko vrijeme, kao laptop / računalima može biti.

Ne često ga isključite baterije povremeno, ali 99% vremena sam je priključen na struju.

Napravite siromaštva povijest

Pravda za 96 <- Molimo pogledajte
Old 3. ožujka 2008, 06:07
Donatorska Grupa

Da li to preporučujemo Vam povremeno pokrenuti off bateriju samo da i dalje ostane živ

jedanput ili dvaput tjedno, pokrenite ga stanu pa se ok

Old 4. ožujak 2008, 13:51
Donatorska Grupa

davey savjetovati dobar i ja bih kupiti novu bateriju kao rezervni, jer ovo je moj način prije baterija počela, djelujući u njemu u potpunosti zaustavljen rad i pokrenuti moj laptop od mains 24 / 7 zbog praznih džepova i to radiš nije moj laptop anygood
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Laptop pričepiti Isključeno sa baterije muzna Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 27. lipnja 2009 11:34
Laptop Battery Ne priznati. SlapnutSkits Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 29. Ruj 2008 05:36
Laptop ne punite bateriju ..... dfr200764 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 10 18. Ruj 2008 10:44
Laptop Battery Disable vk3fcll Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 5 21 siječanj 2008 07:00
Laptop baterija mrdaveyk Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 25. studeni 2007 16:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.