![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moj laptop je 8 mjeseci stara Asus FSV3. Bilo je fino prošlog tjedna, no u zadnjih par dana baterija nije punjenja i kaze 0% stalno. Initally sam mislio možda da bi bilo nešto što sam ne ažuriraju dodan neki novi hardver posljednje vrijeme samo nekoliko software downloads. Zato sam pokušao koristeći sistem vratiti, ali to ne funkcionira, to je ponovo pokrenuti laptop i reče Windows Restore nije uspjelo .... Također nekoliko puta u posljednje vrijeme, kada sam započeo laptop je došao gore sa crni ekran govoreći: "Windows nije ispunilo proročanstvo to početak i sa dvije opcije Start Windows Normally ili Popravak ili nešto drugo. Bi li to biti povezano na Internet? Ona govori o laptopa jamstvo je za 24 mjeseci, pa bi li mi preporučiti JA pravedan dobiti novu bateriju? Moji roditelji kupili ga online za mene i čuvao priznanicu. Tako bih ja samo treba da ih nazvati i pitati za novu bateriju ili što? Žao mi je samo poslao natrag nikada / imao problema sa stvari sam kupio prije online. JA dont 'imati pristup redovnim net, pa mi neće biti online do ponedjeljka, ali bilo koji bi bili misli odlično. Mnogo poštovati, HG
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| uključite računalo priključen na struju, a potom out priključak struje ako je laptop ide van bateriju svojim pijan učiniti ga pokrenete na bateriji često? ja nikada učinio, i koristiti samo struju i da se sama ubija bateriju doći u kontakt sa svojim prodavaču ako oni trebaju u jamstveni popravak, itd.
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovor. Međutim to više ne čini problem sam bio koristeći subotu, nakon noćnog rada i činilo u redu i je od. Kao što je to sada govori je baterija puna, tako da nisam posve siguran što se događalo. Možda samo da je bol u vratu neko vrijeme, kao laptop / računalima može biti. Ne često ga isključite baterije povremeno, ali 99% vremena sam je priključen na struju.
__________________ Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte |
|
| |||
| |||
| Da li to preporučujemo Vam povremeno pokrenuti off bateriju samo da i dalje ostane živ jedanput ili dvaput tjedno, pokrenite ga stanu pa se ok
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| davey savjetovati dobar i ja bih kupiti novu bateriju kao rezervni, jer ovo je moj način prije baterija počela, djelujući u njemu u potpunosti zaustavljen rad i pokrenuti moj laptop od mains 24 / 7 zbog praznih džepova i to radiš nije moj laptop anygood |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop pričepiti Isključeno sa baterije | muzna | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 27. lipnja 2009 11:34 |
| Laptop Battery Ne priznati. | SlapnutSkits | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 29. Ruj 2008 05:36 |
| Laptop ne punite bateriju ..... | dfr200764 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 18. Ruj 2008 10:44 |
| Laptop Battery Disable | vk3fcll | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 21 siječanj 2008 07:00 |
| Laptop baterija | mrdaveyk | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 25. studeni 2007 16:52 |
| Thread Tools | |
| |