kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Azt hiszem, az én-m laptop akkumulátor screwed

Reply

Téma eszközök
Old Február 29, 2008, 09:04
Donor Group

Default Azt hiszem, az én-m laptop akkumulátor screwed

Saját laptop van egy 8 hónapos régi Asus FSV3. Ez szép volt a múlt héten, de az utóbbi napokban az akkumulátor nem a töltés, és azt mondja, folyamatosan 0%. Azt gondoltam, talán initally lenne valami frissítés, amit nem minden hozzáadott új hardver közelmúltban csak néhány szoftver letöltése. Ezért megpróbáltam használatával a rendszer-visszaállítás, de ez nem megy, hogy újraindult a laptop, és azt mondta a Windows visszaállítás sikertelen volt ....

Szintén a közelmúltban két alkalommal, amikor megkezdték a laptop, hogy terjesszen elő a fekete képernyő azt a Windows nem tudott elindulni, és a két lehetőség közül a Windows Start Normális vagy javítás vagy valami más. Vajon ez összefüggésben lenne?

Azt mondja, a laptop a jótállás a 24 hónapot, így csak akkor javasoljuk, hogy egy új elem? Szüleim vásárolt online nekem, és megtartotta a kézhezvételt. Így csak az kellene, hogy őket, és kérjen új elem, vagy mi? Sajnos most nem küldik vissza / voltak problémák a cuccot, amit vásárolt online előtt.

Én nem rendszeres nettó hozzáférés, így nem lesz online, amíg hétfő, de a gondolat lenne jó.

Much appreciated,

HG

Make Poverty History

Igazságot a 96 <- Kérem tekintse

My System: HistoryGirls Self Build!

Processzor (ok):
AMD AMD Phenom X3 II 720
Alaplap:
A Gigabyte MA770-UD3
RAM memória:
4GB Ballistix
Grafikus kártya (k):
Radeon HD 4850 512MB -
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
1TB Western Digital
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM/CD + RW DVD-RW LightScribe
Case / tápegység:
Cooler Elite 330/450W tápegység
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Ethernet
Monitor (ok):
20 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Vista HP-val frissítést W7
Old Február 29, 2008, 11:02
Donor Group

kapcsolja be a számítógép csatlakoztatva a hálózatról, majd vegye ki a hálózati kapcsolat

ha a laptop megy le az akkumulátort a csavart

nem futtatja fel az akkumulátort gyakran? Én soha nem tettem, csak használatra hálózatról és megöli magát, hogy az akkumulátor

kerülnek kapcsolatba az eladóval, ha azokat a garanciális javítás, stb

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Március 3, 2008, 05:16
Donor Group

Köszi a választ. Azonban ez már nem probléma volt használva szombat este munka után, és úgy tűnt, és a finom óta. Mivel ez most azt mondja, az akkumulátor teljesen fel van töltve, így nem vagyok teljesen biztos benne, mi történik. Talán csak egy fárasztó egy ideig, mint laptops / db lehet.

Nem gyakran fut le az akkumulátort, alkalmanként, de 99%-a, amikor van csatlakoztatva a hálózatról.

Make Poverty History

Igazságot a 96 <- Kérem tekintse
Old Március 3, 2008, 06:07
Donor Group

aye Én javaslom, alkalmanként fut le az akkumulátor, csak hogy életben tartsa

egyszer vagy kétszer egy héten fuss neki lakás így OK

Old Március 4, 2008, 13:51
Donor Group

ricardoquezada jó tanácsot, és azt egy új akkumulátort vásárolni, mint alkatrész, mert ez az, hogy hány akkumulátort indult fellépő előtt teljesen abbahagyta Most fut én laptop a hálózatról 24 / 7 miatt üres zsebbel és ez isnt doing my laptop anygood
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Laptop kikapcsolja az akkumulátort muzna Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 27. június 2009 11:34
Laptop Battery nem ismeri. SlapnutSkits Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 29. Szeptember 2008 05:36
Laptop akkumulátor töltés nem ..... dfr200764 Laptopok, PDA-k & Mobiles 10 18. Szeptember 2008 10:44
Laptop Battery Letiltás vk3fcll Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 21. január 2008 07:00
Laptop akkumulátor mrdaveyk Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 25. november 2007 16:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.