![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Saját laptop van egy 8 hónapos régi Asus FSV3. Ez szép volt a múlt héten, de az utóbbi napokban az akkumulátor nem a töltés, és azt mondja, folyamatosan 0%. Azt gondoltam, talán initally lenne valami frissítés, amit nem minden hozzáadott új hardver közelmúltban csak néhány szoftver letöltése. Ezért megpróbáltam használatával a rendszer-visszaállítás, de ez nem megy, hogy újraindult a laptop, és azt mondta a Windows visszaállítás sikertelen volt .... Szintén a közelmúltban két alkalommal, amikor megkezdték a laptop, hogy terjesszen elő a fekete képernyő azt a Windows nem tudott elindulni, és a két lehetőség közül a Windows Start Normális vagy javítás vagy valami más. Vajon ez összefüggésben lenne? Azt mondja, a laptop a jótállás a 24 hónapot, így csak akkor javasoljuk, hogy egy új elem? Szüleim vásárolt online nekem, és megtartotta a kézhezvételt. Így csak az kellene, hogy őket, és kérjen új elem, vagy mi? Sajnos most nem küldik vissza / voltak problémák a cuccot, amit vásárolt online előtt. Én nem rendszeres nettó hozzáférés, így nem lesz online, amíg hétfő, de a gondolat lenne jó. Much appreciated, HG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kapcsolja be a számítógép csatlakoztatva a hálózatról, majd vegye ki a hálózati kapcsolat ha a laptop megy le az akkumulátort a csavart nem futtatja fel az akkumulátort gyakran? Én soha nem tettem, csak használatra hálózatról és megöli magát, hogy az akkumulátor kerülnek kapcsolatba az eladóval, ha azokat a garanciális javítás, stb
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Köszi a választ. Azonban ez már nem probléma volt használva szombat este munka után, és úgy tűnt, és a finom óta. Mivel ez most azt mondja, az akkumulátor teljesen fel van töltve, így nem vagyok teljesen biztos benne, mi történik. Talán csak egy fárasztó egy ideig, mint laptops / db lehet. Nem gyakran fut le az akkumulátort, alkalmanként, de 99%-a, amikor van csatlakoztatva a hálózatról.
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
|
| |||
| |||
| aye Én javaslom, alkalmanként fut le az akkumulátor, csak hogy életben tartsa egyszer vagy kétszer egy héten fuss neki lakás így OK
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| ricardoquezada jó tanácsot, és azt egy új akkumulátort vásárolni, mint alkatrész, mert ez az, hogy hány akkumulátort indult fellépő előtt teljesen abbahagyta Most fut én laptop a hálózatról 24 / 7 miatt üres zsebbel és ez isnt doing my laptop anygood |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop kikapcsolja az akkumulátort | muzna | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 27. június 2009 11:34 |
| Laptop Battery nem ismeri. | SlapnutSkits | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 29. Szeptember 2008 05:36 |
| Laptop akkumulátor töltés nem ..... | dfr200764 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | 18. Szeptember 2008 10:44 |
| Laptop Battery Letiltás | vk3fcll | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 21. január 2008 07:00 |
| Laptop akkumulátor | mrdaveyk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 25. november 2007 16:52 |
| Téma eszközök | |
| |