![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הנייד שלי הוא בן 8 חודש ASUS FSV3. זה היה מצוין בשבוע שעבר, אך בימים האחרונים את הסוללה טרם לחייב ואומר 0% כל הזמן. Initally אני חשבתי אולי זה יהיה משהו שאני מעודכנת אני כבר לא הוספת חומרה חדשה לאחרונה, רק כמה תוכנות להורדה. לכן ניסיתי באמצעות שחזור המערכת, אבל זה לא עובד, זה מחדש את המחשב הנישא ואמר Windows שחזר לא הצליח ....
כמו כן כמה פעמים לאחרונה, כאשר אני התחלתי את הנייד הגיע עם מסך שחור אומר להפעיל את Windows נכשל ועם שתי אפשרויות הפעל את Windows באופן רגיל או תיקון או משהו אחר. האם זה מקושר אליו? זה אומר על הנייד האחריות היא ל 24 חודשים, אז מה היית רוצה, אני ממליץ פשוט למצבר חדש? ההורים שלי קנו את זה עבורי ועבור מקוון יש שמרו את הקבלה. אז הייתי פשוט צריך להתקשר אליהם ולבקש סוללה חדשה או מה? מצטער פשוט אף פעם לא נשלח בחזרה / היו בעיות עם דברים אני כבר קניתי לפני מקוון. אין לי גישה קבוע נטו, אז אני לא יהיה מקוון שוב עד יום שני, אבל כל המחשבות יהיה נהדר. מרבית ךיתורעה, HG
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
להדליק את המחשב פקוק לתוך mains ולאחר מכן לקחת את החיבור mains החוצה
אם את הולכת לנתק את המחשב הנישא שלה הסוללה מזוין אתה מפעיל את זה על הסוללה לעיתים קרובות? אני אף פעם לא עשה, אני רק להשתמש mains וכי עצמו הורג את הסוללה לעלות על קשר עם המוכר אם שלה ב אחריות הם אמורים לתקן וכו '
|
|
|
|||
|
|||
|
תודה על התשובה. עם זאת, כבר לא נראה בעיה שאני משתמש בשבת בערב אחרי העבודה, והוא נראה בסדר ויש לו כבר היום. כפי שהוא אומר כעת את הסוללה הוא מחויב לחלוטין, לכן אני לא לגמרי בטוח מה היה קורה. אולי פשוט להיות קוץ בתחת במשך זמן מה, כמו מחשבים ניידים / מחשבים יכול להיות.
אני לא מפעיל את זה לעתים קרובות את הסוללה מדי פעם, אבל 99% מהמקרים יש לי את זה פקוק לתוך mains.
|
|||
|
|||
|
כן, אני ממליץ לך לעשות את זה מדי פעם להפעיל את הסוללה רק כדי לשמור אותו בחיים
פעם או פעמיים בשבוע, כדי להפעיל אותו שטוח להיות בסדר
|
|||
|
|||
|
davey יעוץ טוב והייתי לקנות סוללה חדשה בתור חילוף, כי זו היא הדרך שלי הסוללה התחיל לפעול לפני שהוא הפסיק לעבוד לגמרי, עכשיו אני מפעיל את המחשב הנישא של mains 24 / 7 בגלל הכיסים ריקים isn't וזה עושה לי את הנייד anygood
|