mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Manau, kad mano nešiojamojo kompiuterio baterija yra prisukamas

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 29, 2008, 09:04
Donorų grupės

Default Manau, kad mano nešiojamojo kompiuterio baterija yra prisukamas

Mano nešiojamasis kompiuteris yra 8 mėnesių amžiaus Asus FSV3. Ji buvo gerai paskutinės savaitės, bet pastarosiomis dienomis baterija nebuvo apmokestinimo ir sako: 0% nuolat. Aš initally maniau gal tai būtų kažkas Zaktualizowałem Aš ne papildomas bet kokia nauja įranga neseniai tik dėl programinės įrangos pora. Todėl aš bandžiau naudoti sistemos atkūrimo, bet tai nepadeda, tai naujo laptopo ir pasakė: "Windows Vėl nepavyko ....

Taip pat porą kartų neseniai, kai aš pradėjau nešiojamas ji atėjo iki juodo ekrano sakydamas "Windows" Nepavyko paleisti ir du variantai Paleiskite Windows paprastai arba remonto ar kažkas kitas. Ar tai susiję į jį?

Ji sako ant laptopo garantija yra 24 mėnesių, kad galėtumėte rekomenduoti Aš tiesiog gauti naują bateriją? Mano tėvai nupirko internetu už mane ir išlaikė gavimo. Taigi man tiesiog reikia paskambinti jiems ir paprašyti naują bateriją ar ką? Atsiprašome tiesiog niekada siunčiamos atgal / turėjo problemų su Daiktai Aš nusipirkau online prieš.

Neturiu reguliariai gauti grynųjų, kad aš ne prie interneto iki pirmadienio, bet jei mintys bus didelis.

Much appreciated,

HG

Te skurdas tampa praeitimi

Teisingumas 96 <- Pažiūrėk

Mano sistema: HistoryGirls Self Build!

Procesorius (-iai):
AMD Phenom X3 II 720
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE MA770-UD3
RAM atmintis:
4GB Ballistix
Graphics Card (-ai):
Radeon HD 4850 512MB
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 1TB
Optical Drive (s):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Ethernet
Monitorius (-ai):
20 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Vista HP su Upgrade for W7
Old Vasaris 29, 2008, 11:02
Donorų grupės

įjungti kompiuterio prijungtas prie maitinimo tinklo, tada iš elektros tinklo ryšys

jei nešiojamas eina prie baterijos jo prisukamas

Ar turite paleisti jį baterija dažnai? aš niekada, aš tik naudoti maitinimo ir kad ji pati žudo akumuliatorius

Gauti kontaktą su pardavėju, jei jos ir garantija jie turi remontuoti ir tt

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Kovas 3, 2008, 05:16
Donorų grupės

Ačiū už atsakymą. Tačiau tai nebeatrodo problema Aš naudoju šeštadienio vakare po darbo, ir atrodė gerai, ir buvo nuo. Kaip ji dabar sako, baterija yra visiškai įkrauta, todėl aš nesu visiškai tikras, kas vyksta. Gal tiesiog būti ir kaklo skausmo nors, kaip nešiojamieji kompiuteriai / kompiuteriai gali būti.

Nemanau dažnai paleisti jį išjungti baterijos retkarčiais, bet 99% laiko aš jį prijungti prie elektros tinklo.

Te skurdas tampa praeitimi

Teisingumas 96 <- Pažiūrėk
Old Kovas 3, 2008, 06:07
Donorų grupės

Aye man daryti rekomenduojame jums retkarčiais paleisti jį išjungti baterijos tiesiog laikyti jį gyvą

kartą arba du kartus per savaitę paleisti jį plokščio taip bus gerai

Old Kovas 4, 2008, 13:51
Donorų grupės

Davey gerai patarti, ir aš norėčiau pirkti nauj ± baterij ±, kaip atsargines, nes tai kaip mano baterija pradėjo remdamasi prieš jį visiškai nustojo veikti dabar aš paleisti savo nešiojamojo kompiuterio iš elektros tinklo 24 / 7 dėl tuščių kišenių ir isnt doing my Laptop anygood
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.