![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano nešiojamasis kompiuteris yra 8 mėnesių amžiaus Asus FSV3. Ji buvo gerai paskutinės savaitės, bet pastarosiomis dienomis baterija nebuvo apmokestinimo ir sako: 0% nuolat. Aš initally maniau gal tai būtų kažkas Zaktualizowałem Aš ne papildomas bet kokia nauja įranga neseniai tik dėl programinės įrangos pora. Todėl aš bandžiau naudoti sistemos atkūrimo, bet tai nepadeda, tai naujo laptopo ir pasakė: "Windows Vėl nepavyko .... Taip pat porą kartų neseniai, kai aš pradėjau nešiojamas ji atėjo iki juodo ekrano sakydamas "Windows" Nepavyko paleisti ir du variantai Paleiskite Windows paprastai arba remonto ar kažkas kitas. Ar tai susiję į jį? Ji sako ant laptopo garantija yra 24 mėnesių, kad galėtumėte rekomenduoti Aš tiesiog gauti naują bateriją? Mano tėvai nupirko internetu už mane ir išlaikė gavimo. Taigi man tiesiog reikia paskambinti jiems ir paprašyti naują bateriją ar ką? Atsiprašome tiesiog niekada siunčiamos atgal / turėjo problemų su Daiktai Aš nusipirkau online prieš. Neturiu reguliariai gauti grynųjų, kad aš ne prie interneto iki pirmadienio, bet jei mintys bus didelis. Much appreciated, HG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| įjungti kompiuterio prijungtas prie maitinimo tinklo, tada iš elektros tinklo ryšys jei nešiojamas eina prie baterijos jo prisukamas Ar turite paleisti jį baterija dažnai? aš niekada, aš tik naudoti maitinimo ir kad ji pati žudo akumuliatorius Gauti kontaktą su pardavėju, jei jos ir garantija jie turi remontuoti ir tt
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. Tačiau tai nebeatrodo problema Aš naudoju šeštadienio vakare po darbo, ir atrodė gerai, ir buvo nuo. Kaip ji dabar sako, baterija yra visiškai įkrauta, todėl aš nesu visiškai tikras, kas vyksta. Gal tiesiog būti ir kaklo skausmo nors, kaip nešiojamieji kompiuteriai / kompiuteriai gali būti. Nemanau dažnai paleisti jį išjungti baterijos retkarčiais, bet 99% laiko aš jį prijungti prie elektros tinklo.
__________________ Europos futbolo čempionatas Patarimas = Ispanija Torres & <- Damn man turėtų būti pateiktas bet apie juos Te skurdas tampa praeitimi Teisingumas 96 <- Pažiūrėk |
|
| |||
| |||
| Aye man daryti rekomenduojame jums retkarčiais paleisti jį išjungti baterijos tiesiog laikyti jį gyvą kartą arba du kartus per savaitę paleisti jį plokščio taip bus gerai
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Davey gerai patarti, ir aš norėčiau pirkti nauj ± baterij ±, kaip atsargines, nes tai kaip mano baterija pradėjo remdamasi prieš jį visiškai nustojo veikti dabar aš paleisti savo nešiojamojo kompiuterio iš elektros tinklo 24 / 7 dėl tuščių kišenių ir isnt doing my Laptop anygood |