![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mans klēpjdators ir 8 mēnešus veca Asus FSV3. Tas bija naudas pagājušajā nedēļā, bet pēdējās dienās akumulators nav iekasēšanu un saka: 0% pastāvīgi. Es initally domāju, varbūt, ka būtu kaut ko es updated man nav pievienojis nevienu jaunu aparatūru nesen tikai pāris programmatūras lejupielādes. Tāpēc es mēģināju izmantot System Restore, bet tas nedarbojas, tas atsākās klēpjdatoru un teica, Windows Restore bija neveiksmīgs ....
Arī pāris reizes pēdējā laikā, kad esmu sākusi klēpjdators ir jānāk klajā ar melnu ekrānu sakot Windows neizdevās sākt un ar divām iespējām Start Windows Normally vai labot kaut ko citu. Vai tas būtu saistīts vērā to? Tā saka par klēpjdators garantija ir 24 mēneši, lai jūs ieteiktu man tikai iegūt jaunu bateriju? Mani vecāki pirkusi internetā par mani un ir saglabājušas saņemšanas. Tātad man ir nepieciešams, lai viņiem piezvanīt un pieprasīt jaunu bateriju vai kas? Žēl tikai nekad nav nosūtīts atpakaļ / bija problēmas ar stuff esmu iegādājies internetā pirms tam. Man nav regulāri neto pieeja, tāpēc es nebūs online atkal līdz pirmdienai, bet uz visiem domas būtu lieliski. Much appreciated, HG
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ieslēdzot datoru pieslēgts barošanas bloka un pēc tam veikt ūdensvada savienojums out
ja klēpjdators nodziest akumulatoru tās ieskrūvē Jūs palaist to bateriju bieži? Es nekad nebija, es tikai izmantot cauruļvadus, un ka pati nogalina akumulatoru nokļūt saskarē ar pārdevēju, ja tā ir garantija tie remontu uc
|
|
|
|||
|
|||
|
Paldies par atbildi. Taču tā vairs nešķiet problēma man bija, izmantojot sestdienas vakarā pēc darba un šķita, soda un ir kopš. Kā tagad saka, akumulators ir pilnībā uzlādēts, tāpēc es neesmu pilnīgi pārliecināts, kas notiek. Varbūt nav tikai ar kakla sāpes, bet, kā laptops / PC var būt.
Es bieži vien palaist pie akumulatoru laiku pa laikam, bet 99% laika man tas pieslēgts maiņstrāvas tīklam.
|
|||
|
|||
|
Aye i do iesakām laikam palaist pie akumulatoru tikai to saglabāt dzīvu
vienreiz vai divreiz nedēļā palaist viņu dzīvoklis tāpēc ok
|
|||
|
|||
|
Davey labu padomu un es vēlētos iegādāties jaunu akumulatoru, jo rezerves, jo tas ir kā mana baterija sāka darbojas, pirms tas pilnībā pārstāja strādāt i tagad vada savu klēpjdatoru gada 24 Mains / 7 sakarā ar tukšu kabatu un tā isn't dara mana klēpjdators anygood
|