![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mój laptop jest 8 miesięcy starych Asus FSV3. Było grzywny w zeszłym tygodniu, ale w ciągu ostatnich kilku dni bateria nie została opłat i mówi ciągle 0%. I myśli initally może byłoby coś I aktualizacja I've nie dodaje żadnych nowych sprzętu niedawno kilku oprogramowanie do pobrania. Dlatego starałem użyciu systemu, ale to nie działa, to ponownie laptopa i powiedział Przywracanie systemu Windows została uwieńczona sukcesem .... Również kilka razy niedawno, kiedy rozpoczęły się laptop ma pochodzić z czarny ekran mówiąc nie można uruchomić systemu Windows oraz z dwóch opcji Uruchom system Windows normalnie, albo coś naprawiać lub innych. Czy jest to związane do niego? Jest napisane na laptopie gwarancja jest 24 miesięcy, więc Pan polecić I just get a nowa bateria? Moi rodzice kupili go online dla mnie i przechowywane otrzymania. Więc co mam tylko trzeba do nich dzwonić i prosić o nowej baterii czy co? Niestety nie tylko odesłać / miał problemy z stuff I've kupił przed online. Nie mam regularnego dostępu do sieci, więc nie będę ponownie w trybie online do poniedziałku, ale każda myśli byłoby świetnie. Much appreciated, HG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| włączyć komputer podłączony do sieci, a następnie podejmuje obecnie połączenie sieci jeśli laptop jest wyłączony baterii jej pijany Pan go uruchomić na baterii często? I nigdy nie zrobił, i korzystać tylko z tych sieci, a sam zabija baterii dostać się do kontaktu ze sprzedawcą, jeśli jej w gwarancji powinny naprawy itp.
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź. Jednakże nie wydaje się już miałem problem z wykorzystaniem w sobotni wieczór po pracy i wydawało się, grzywny i od roku. Jak to się mówi, że bateria jest w pełni naładowana, więc nie jestem całkowicie pewien, co się dzieje. Może po prostu ból w szyi przez jakiś czas, jak laptopy / komputery można. Nie często ją baterii sporadycznie, ale 99% czasu mam go podłączony do sieci.
__________________ Euro Mistrzostwa tip = Hiszpania i Torres <- Cholera ja powinienem umieścić zakład na nich Make Poverty History Sprawiedliwość dla 96 <- Proszę spojrzeć na |
|
| |||
| |||
| aye i nie zaleca się od czasu do czasu uruchomienia go baterii wystarczy, aby utrzymać ją przy życiu raz lub dwa razy w tygodniu uruchomić go płasko tak być ok
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| davey dobre doradztwo i chciałbym kupić nową baterię jak zapasowe, ponieważ w ten sposób rozpoczęła się moja baterię działającą przed nim całkowicie popsuło i uruchomić mój laptop z sieci 24 / 7 ze względu na puste kieszenie i isnt robi mój laptop anygood |
![]() |
|
| Zakładki |