![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môj notebook je 8 mesiacov starý Asus FSV3. Bolo pokutu minulý týždeň, ale v posledných niekoľkých dňoch batérie nebola poplatkov a hovorí 0% neustále. I initally Možno by to byť niečo, čo som nemala zaktualizovaný pridanej žiadne nové hardvérové nedávno len pár softvér na stiahnutie. Preto som sa pokúsil pomocou obnovenia systému, ale to nefunguje, je reštartovanie notebooku a povedal: "Obnovovanie systému Windows bola neúspešná .... Tiež niekoľkokrát v poslednej dobe, kedy som začal notebooku má prísť s čiernu obrazovku povedal Windows sa nepodarilo spustiť a dvoma možnosťami Štart Windows Normálně alebo niečo opraviť, alebo druhej. By to byť spojené do neho? Píšou o notebooku záruka je 24 mesiacov, takže by vám odporúčame som si novú batériu? Moji rodičia kúpili online je pre mňa a držal obdržaní. Takže by som len zavolať a požiadať o novú batériu, alebo čo? Ospravedlňujeme sa jednoducho nikdy odoslaná späť / mal problémy s tak som kúpil pred online. Nemám pravidelný prístup k čistej, takže nebudu online opäť až do pondelka, ale žiadne myšlienky by bolo skvelé. Veľmi oceňované HG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zapnúť počítač zapojený do elektrickej siete a potom mať sieťové pripojenie mimo v prípade, že notebook zájde batériu svojho šroubovina si spustiť na batériu často? Nikdy som urobil, aj použiť iba siete, a že sám zabije batérie dostať do kontaktu s predávajúcim, ak v jeho záruka, že by oprava atď
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď. Zdá sa však, že už nie je problém, som bol s použitím v sobotu večer po práci a zdalo pokutu a bol od roku. Ako je to teraz hovorí, že je batéria úplne nabitá, a tak si nie som úplne istý, čo sa deje. Snad len, že ide o bolesť v hrdle na chvíľu, pretože notebooky / PC možné. Nejsem často spustiť ho batériu len príležitostne, ale 99% času jsem je zapojený do elektrickej siete.
__________________ Euro Majstrovstvá tip = & Torres Španielsko <- Sakra Mal som kládol na nich staviť Značka chudobu Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa |
|
| |||
| |||
| Jo já doporučuji vám občas spustiť ho batériu len aby ju udržali nažive raz alebo dvakrát týždenne beh mu byt tak byť ok
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| CUERVOCLANDESTINO dobré rady a já bych kúpiť novú batériu za náhradnú, pretože to je ako môj batérie pred tým, ako začala konajú úplne prestali fungovať aj teraz beží na mojom notebooku sieťový 24 / 7 vďaka prázdne vrecká a isnt robí môj notebook anygood |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Notebook vypne sa batérie | mužná | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 27. jún 2009 11:34 |
| Batérie notebooku nebola rozpoznaná. | SlapnutSkits | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 29. September 2008 05:36 |
| Laptop batérie ..... ne nabíjanie | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. September 2008 10:44 |
| Laptop Batérie Zakázať | vk3fcll | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 21 januára 2008 07:00 |
| Laptop batérie | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 25. novembra 2007 16:52 |
| Thread Tools | |
| |