![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мој лаптоп је 8 месеци стара Асус ФСВ3. Било је фино прошлог недеље, но у последњих пар дана батерија није пуњења и казе 0% стално. Иниталлы сам мислио можда да би било нешто што сам не ажурирају додат неки нови хардвер последње време само неколико софтуаре доунлоадс. Зато сам покушао користећи систем вратити, али то не функционише, то је поново покренути лаптоп и рече Уиндоус Ресторе није успело .... Такође неколико пута у последње време, када сам започео лаптоп је дошао горе са црни екран говорећи: "Уиндоуси је пропустила за старт и са две опције Старт Уиндоус Нормаллы или Поправка или нешто друго. Би ли то бити повезано на Интернет? Она говори о лаптоп гаранција је за 24 месеци, па би ли ми препоручити ЈА праведан добити нову батерију? Моји родитељи купили га онлине за мене и чувао признаницу. Тако бих ја само треба да их назвати и питати за нову батерију или шта? Жао ми је само послао назад никада / имао проблема са ствари сам купио пре онлине. ЈА донт 'имати приступ редовним нет, па ми неће бити онлине до понедељка, али било који би били мисли одлично. Много поштовати, ХГ
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| укључите рачунар прикључен на струју, а потом оут порт струје ако је лаптоп иде ван батерију својим пијан учинити га покренете на батерији често? ја никада учинио, и користити само струју и да се сама убија батерију доћи у контакт са својим продавцу ако они требају у гарантни поправку, итд
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Хвала за одговор. Међутим то више не чини проблем сам био помоћу суботу, након ноћног рада и чинило у реду и је од. Као што је то сада говори је батерија пуна, тако да нисам сасвим сигуран шта се дешавало. Можда само да је бол у врату неко време, као лаптоп / рачунарима може бити. Не често га искључите батерије повремено, али 99% времена сам је прикључен на струју.
__________________ Евро Цхампионсхипс тип Шпанија = & Торрес <- Проклета сам требала бити стављена опкладу на њима Направите сиромаштва историја Правда за 96 <- Молимо погледајте |
|
| |||
| |||
| Да ли то препоручујемо Вам повремено покренути офф батерију само да и даље остане жив једанпут или двапут недељно, покрените га стану па се ок
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| давеы саветовати добар и ја бих купити нову батерију као резервни, јер ово је мој начин пре батерија почела, дјелујући у њему у потпуности заустављен рад и покренути мој лаптоп од маинс 24 / 7 због празних џепови и то радиш није мој лаптоп аныгоод |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп затворити Искључено са батерије | музна | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 27. јуна 2009 11:34 |
| Лаптоп Баттеры Не признати. | СлапнутСкитс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 29. сеп 2008 05:36 |
| Лаптоп не пуните батерију ..... | дфр200764 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 18. сеп 2008 10:44 |
| Лаптоп Баттеры Дисабле | вк3фцлл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 21 јануар 2008 07:00 |
| Лаптоп батерија | мрдавеык | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 25 новембар 2007 16:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |