![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моя ноутбука 8 місяців Asus FSV3. Було штрафу минулого тижня, однак в останні кілька днів батареї не було зарядки і каже: 0% постійно. Initally я подумав, що це буде щось я оновив я не додали нове обладнання Нещодавно всього за пару завантаження програмного забезпечення. Тому я спробував за допомогою відновлення системи, але це не спрацює, то перезавантаження ноутбука і сказав Windows Відновлення була невдалою .... Крім того, пару раз недавно, коли я почав ноутбуці він прийшов із чорного екрану говорили Windows не вдалося запустити і з двома варіантами Запустіть Windows у звичайному та ремонт або щось інше. Хіба це бути пов'язано в його? Це говорить про ноутбук гарантії становить 24 місяців, так що б ви порекомендували я просто отримати новий акумулятор? Мої батьки купили його в Інтернеті для мене і зберегли квитанції. Я б теж потрібно лише подзвонити і попросити їх на новий акумулятор, чи як? Вибач просто ніколи не відправлялися назад / були проблеми з речами я купив онлайн раніше. Я не мають регулярного доступу до мережі, тому я не буду в мережі знову до понеділка, але будь-які думки було б здорово. Високо цінується, HG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Увімкніть комп'ютер підключений до мережі, а потім взяти з мережі зв'язку Якщо ноутбук відключається акумулятор своєї різьбове ви запустите її на батарею часто? Я ніколи не робив, я використовую тільки мережі, і що сама вбиває акумулятор увійти в контакт з продавцем, якщо її в гарантійному ремонті вони повинні т.д.
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ. Однак це вже не здається проблемою, я використав у суботу ввечері, після роботи, і здавалося, штраф і був з тих пір. Як тепер каже, акумулятор повністю заряджений, тому я не зовсім впевнений, що відбувається. Може бути просто біль в шиї якийсь час, як портативні комп'ютери / ПК може бути. Я не часто запустити його від акумулятора Іноді, але 99% часу я воно підключено до електромережі.
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
|
| |||
| |||
| Та я рекомендую вам іноді запустити його від акумулятора просто тримати його в живих один або два рази на тиждень працювати з ним так і бути плоским OK
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Діва хороші консультації і я хотів би купити новий акумулятор в якості запасних, тому що це як мої батареї почали діяти в своєму розпорядженні повністю перестав працювати я тепер працювати мій ноутбук від мережі 24 / 7 у зв'язку з порожніми кишенями і хіба це робить мій ноутбук anygood |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук вимикається з акумулятора В | muzna | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 27 червня 2009 11:34 |
| Акумулятор ноутбука не зізнається. | SlapnutSkits | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 29 вересня 2008 05:36 |
| Акумулятор ноутбука ..... не заряджається | dfr200764 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 18 вересня 2008 10:44 |
| Акумулятор ноутбука Вимкнути | vk3fcll | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 21 січня 2008 07:00 |
| Акумулятор ноутбука | mrdaveyk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 25 листопада 2007 16:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |