menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Chci, aby jednou z těchto

Reply

Thread Nástroje
Old 16. Září 2008, 09:28
Člen Skupina

Default Chci, aby jednou z těchto

Nevím o počasí nebo ne bych měl dostat jako IVE již dostal laptop, ale věc je im a IT technik a každý den mít i kožený breifcase se mi do práce, chodím do různých škol a běžných notebooků vejde v můj kufřík ale jeho těsné mačkal, ale s tímto je zvyklý brát jakýkoli prostor atall tak im opravdu shánět yo9ur chlapci pomoci?

Heres odkaz

http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx
Old 16. Září 2008, 10:00
Dárce Skupina

Podezřele dobrou cenu, protože v něm nemůže být velký.

Závisí to, co potřebujete .. Potřebujete dobrý počítač pro to, co jste si ve vašem technicianing?

Nebo si prostě musíte být schopni spustit XP a MS-DOS? (lol)

Mohl bys koupit větší aktovku?

Nebo si laptop vak a používat pouze aktovku pro papírování apod.?

Počítač není montáž v sáčku je liché důvod si pořídit nový laptop ...
.. ale pak jsem se zjistit, kde vaše pocházejí, všichni se jako nový každou chvíli, nejlépe se nyní!
Old 16. Září 2008, 10:12
Dárce Skupina

Rád uvedl, záleží, co budete potřebovat, ze pokud si jen potřebujete pro přijetí na vědomí, nebo podobné nízkovýkonového úkoly, bylo by dobré, budete pravděpodobně raději si ji asi s sebou rarther než s jinou, jak je vidět bude také hodně lehčí. Pokud však potřebujete spustit vysoce výkonné programy, jako je OS emulátory atd., pak pravděpodobně nebude dostatečně silný, atleast nikoli umožňují snadné použití.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 16. Září 2008, 10:35
Moderátor skupiny

Bahh.

Mám Asus Eee PC 900 a používat jej více než můj hlavní počítač.

Jedná se o nejlepší nástroj jsem mohl přát pro síťová řešení potíží, opětovné zobrazování, remote desktop, server admin atd atd atd.

Její přenosná tak stačí ji umístit kamkoliv (uprostřed server regály), boty do fast (zejména nyní, že XP na něm), vypne rychlý a má spoustu přístavů na straně pro připojení.

I když není její špici, pokud jde o výkon, bude dělat vše, co potřebujete. Dokonce jsem si Photoshop a Dreamweaver na důl a oni běží perfektně.

Vzhledem k vaší práci, myslím, že byste být velmi šťastný s jedním.

Kdybych byl nákup hned, já bych si ten, souvisí to, že jediný důvod, proč jsem na jedné jsem byl, protože Acer nebyla uvolněna tam ještě modely. Tam získali velmi dobré recenze dnes.

Jediná věc, o Acer je, že má normální pevný disk, než na pevném stavu, jako jedna moje má. Opravdu nezneužila dolu, pád je po celou dobu, a to není někdy ovlivněna. Ale s normálním pevném disku získáte více prostoru ....

Můžete se také podívat na Asus Eee 900 nebo 901, nebo možná o 10 "displej modely Asus.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.