![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nevím o počasí nebo ne bych měl dostat jako IVE již dostal laptop, ale věc je im a IT technik a každý den mít i kožený breifcase se mi do práce, chodím do různých škol a běžných notebooků vejde v můj kufřík ale jeho těsné mačkal, ale s tímto je zvyklý brát jakýkoli prostor atall tak im opravdu shánět yo9ur chlapci pomoci? Heres odkaz http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx |
|
| |||
| |||
| Podezřele dobrou cenu, protože v něm nemůže být velký. Závisí to, co potřebujete .. Potřebujete dobrý počítač pro to, co jste si ve vašem technicianing? Nebo si prostě musíte být schopni spustit XP a MS-DOS? (lol) Mohl bys koupit větší aktovku? Nebo si laptop vak a používat pouze aktovku pro papírování apod.? Počítač není montáž v sáčku je liché důvod si pořídit nový laptop ... .. ale pak jsem se zjistit, kde vaše pocházejí, všichni se jako nový každou chvíli, nejlépe se nyní!
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rád uvedl, záleží, co budete potřebovat, ze pokud si jen potřebujete pro přijetí na vědomí, nebo podobné nízkovýkonového úkoly, bylo by dobré, budete pravděpodobně raději si ji asi s sebou rarther než s jinou, jak je vidět bude také hodně lehčí. Pokud však potřebujete spustit vysoce výkonné programy, jako je OS emulátory atd., pak pravděpodobně nebude dostatečně silný, atleast nikoli umožňují snadné použití.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bahh. Mám Asus Eee PC 900 a používat jej více než můj hlavní počítač. Jedná se o nejlepší nástroj jsem mohl přát pro síťová řešení potíží, opětovné zobrazování, remote desktop, server admin atd atd atd. Její přenosná tak stačí ji umístit kamkoliv (uprostřed server regály), boty do fast (zejména nyní, že XP na něm), vypne rychlý a má spoustu přístavů na straně pro připojení. I když není její špici, pokud jde o výkon, bude dělat vše, co potřebujete. Dokonce jsem si Photoshop a Dreamweaver na důl a oni běží perfektně. Vzhledem k vaší práci, myslím, že byste být velmi šťastný s jedním. Kdybych byl nákup hned, já bych si ten, souvisí to, že jediný důvod, proč jsem na jedné jsem byl, protože Acer nebyla uvolněna tam ještě modely. Tam získali velmi dobré recenze dnes. Jediná věc, o Acer je, že má normální pevný disk, než na pevném stavu, jako jedna moje má. Opravdu nezneužila dolu, pád je po celou dobu, a to není někdy ovlivněna. Ale s normálním pevném disku získáte více prostoru .... Můžete se také podívat na Asus Eee 900 nebo 901, nebo možná o 10 "displej modely Asus.