![]() |
|
| |||
| |||
| i dunno i καιρό ή δεν θα πρέπει να πάρουν ένα IVE όπως ήδη έχεις έναν φορητό υπολογιστή, αλλά το θέμα είναι ένα im IT Τεχνικός και κάθε μέρα λαμβάνω ένα δερμάτινο breifcase μαζί μου για να λειτουργούν όπως πάω σε διαφορετικά σχολεία και το κανονικό φορητό υπολογιστή που μπορεί χωρέσει στην τσάντα μου αλλά η στενότητα συμπίεση, αλλά με αυτό που συνηθίζει λαμβάνει κάθε χώρο atall ώστε im πραγματικά ζητά yo9ur παιδιά να βοηθήσει; heres η σύνδεση http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx |
|
| |||
| |||
| Ύποπτα καλή τιμή, όπως και σε αυτό δεν μπορεί να είναι μεγάλη. Εξαρτάται από το τι χρειάζεται .. χρειάζεστε ένα καλό υπολογιστή για να κάνετε ό, τι σας technicianing; Ή μήπως απλά πρέπει να είναι σε θέση να τρέχει και XP Command Prompt? (lol) Εσείς απλά θα μπορούσε να αγοράσει ένα μεγαλύτερο χαρτοφύλακα; Ή πάρτε μια τσάντα lap-top και να χρησιμοποιήσει μόνο το χαρτοφύλακα για γραφειοκρατία κλπ.; Ένας υπολογιστής δεν τοποθέτηση σε μια σακούλα είναι ένα περίεργο λόγο για να αποκτήσετε ένα νέο φορητό υπολογιστή ... .. αλλά στη συνέχεια, όταν σας βλέπω προέρχεται, όπως όλοι μας ένα νέο κάθε τόσο, κατά προτίμηση το τώρα!
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως είπε, αυτό εξαρτάται από το τι χρειάζεται από αυτό, αν το μόνο που χρειάζεται για σημειώσεων, χαμηλής ισχύος ή παρόμοια καθήκοντα, θα ήταν καλό, και μάλλον θα προτιμούσε να την γύρω σας με rarther μία από την άλλη, δεδομένου Επίσης θα είναι πολύ ελαφρύτερο. Ωστόσο, αν πρέπει να εκτελέσετε τα προγράμματα υψηλής ισχύος, όπως το OS emulators κτλ τότε πιθανότατα δεν θα είναι αρκετά ισχυρό, atleast δεν καθιστούν εύκολο στη χρήση.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bahh. Έχω ένα Asus Eee PC 900 και το χρησιμοποιούν πάνω από τις βασικές μου υπολογιστή. Είναι το καλύτερο μέσο για να μπορεί να επιθυμούν για την αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου, η επαναφορά της απεικόνισης, της απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, server admin κτλ κτλ κτλ. Ο φορητός ώστε μπορείτε απλά να την τοποθετήσετε οπουδήποτε (στη μέση του διακομιστή σχάρες), μπότες γρήγορα (ειδικά τώρα που έχει XP σε αυτήν), σβήνει γρήγορα, και έχει πολλά λιμάνια στο πλάι για τη σύνδεση. Αν και δεν την αιχμή όσον αφορά την εξουσία, θα κάνουμε ό, τι χρειάζεστε. Θα πρέπει ακόμη Photoshop και το Dreamweaver για την δική μου και τρέχει τέλεια. Λαμβάνοντας υπόψη τη δουλειά σου, νομίζω ότι προτίθεστε να είναι εξαιρετικά ευτυχής με μία. Αν ήμουν αγοράζουν τώρα, θα ήθελα πάρετε αυτήν που συνδέονται με, ο μόνος λόγος που έχω τη μια έκανα ήταν Acer, επειδή δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη εκεί μοντέλα. Υπάρχει πολύ καλό να σχόλια τώρα. Το μόνο πράγμα για το Acer είναι ότι έχει ένα κανονικό σκληρό δίσκο, αντί για μια σταθερή κατάσταση, όπως η δική μου έχει μία. Πραγματικά κατάχρηση των ναρκών, η εγκατάλειψη είναι όλη την ώρα, και δεν επηρεάζεται ποτέ. Όμως, με ένα κανονικό σκληρό δίσκο έχετε περισσότερο χώρο .... Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το Asus Eee 900 ή 901, ή ίσως η 10 "οθόνη μοντέλα από Asus.