![]() |
|
| |||
| |||
| אני dunno מזג אויר או לא אני אמור לקבל אחד כמו ive כבר יש מחשב נייד אבל העניין הוא IM-IT של טכנאי וכל יום אני לוקח מעור עם breifcase אותי לעבוד כפי שאני אלך שונות בדרך כלל בתי הספר וכן את הנייד יכול להתאים המזוודה שלי אבל צפיפות רבה, אך עם זאת זה הרגל לקחת כל כך שטח atall IM באמת מבקש עזרה yo9ur חבר 'ה? heres הקישור http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx |
|
| |||
| |||
| בחשדנות מחיר טוב, כמו שזה לא יכול להיות נהדר. תלוי מה אתה צריך .. אתה צריך מחשב טוב בשביל מה אתה עושה את technicianing? או שמא אתה רק צריך להיות מסוגל להריץ XP ו שורת הפקודה? (LOL) אתה יכול לקנות תיק גדול יותר? מחשב נייד, או קבל את התיק ורק להשתמש במזוודה של ניירת וכדומה? מחשב לא ראוי בתוך התיק הינו תמוה סיבה לקבל מחשב נייד חדש ... .. אבל אז אני רואה בו את מגיעים, אנחנו כמו כל אחד חדש מדי פעם, עדיף על עכשיו!!
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאילו אמר, זה תלוי מה אתה צריך אותו, אם אתה רק צריך לקחת את זה בשביל הערה, דומה או נמוך כוח משימות, זה יהיה טוב, ואתה תהיה כנראה מעדיף לקחת אותו איתך סביב rarther יותר את השני, כפי שראו זה יהיה גם הרבה קל יותר. עם זאת, אם אתה צריך להפעיל כוח גבוה של תוכניות, כמו מערכת הפעלה וכו emulators אז כנראה שזה לא יהיה חזק מספיק, atleast לא לעשות את זה קל לשימוש.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bahh. יש לי ASUS Eee PC 900 ולהשתמש בו יותר מאשר את המחשב הראשי. זהו הכלי הטוב ביותר שאני יכול לאחל עבור פתרון בעיות ברשת, דימות מחדש, Remote Desktop, Server Admin וכו 'וכו' וכו ' הנייד שלה, כך שאתה יכול פשוט למקם אותה בכל מקום (במרכז Server racks), את המגפיים מהיר (במיוחד עכשיו יש לו את זה על XP), מבטל מהר, ויש לו הרבה יציאות בצד עבור קישוריות. תוך שלה לא גזירה הקצה מבחינת כוח, הוא יעשה כל מה שאתה צריך. אני גם צריך Photoshop ו ב Dreamweaver שלי והם לפעול באופן מושלם. בהתחשב את העבודה שלך, אני חושב שאתה מעוניין מאוד שמח להיות עם אחד. אם הייתי קונה עכשיו, אני מעוניין לקבל את אחת אתה מקושר, הסיבה היחידה יש לי את אחד עשיתי Acer בגלל שלא פורסמו עדיין יש מודלים. שם מקבל ביקורות טובות מאוד כעת. הדבר היחיד על Acer היא כי יש בדרך כלל כונן קשיח, מוצק, ולא מדינה אחת כמו שלי יש. אני באמת התעללו שלי, זה יורד כל הזמן, וזה לא פעם לקבל המושפעים. אבל, עם כונן קשיח רגיל תקבל יותר שטח .... מומלץ גם להסתכל על ASUS Eee 900 או 901, או אולי 10 "מסך דגמים מ ASUS.