![]() |
|
| |||
| |||
| i dunno laika vai nav man vajadzētu saņemt vienu attiecībā IVE jau ieguva portatīvo datoru, bet lieta ir im IT Technician un katru dienu es ādas breifcase ar mani, lai strādātu kā es iet uz dažādām skolām un parasto klēpjdatoru var ietilpt manā portfelis bet tā cieši saspiest bet ar šo tas paradis veikt telpu atall tik im tiešām lūdz yo9ur puišiem palīdzēt? heres saite http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aizdomīgi labu cenu, kā tas nevar būt liels. Ir atkarīgs, kas jums nepieciešama .. Vai jums ir nepieciešams labs dators kādu jūs savā technicianing? Vai jums ir nepieciešams, lai varētu palaist XP Command Prompt? (lol) Tu varētu tikai nopirkt lielāku portfeli? Vai Jums klēpjdatoru somas un izmantot tikai portfeli par papīru uc? Dators nav uzstādīšana maisiņu nepāra iemesls, lai saņemtu jaunu portatīvo datoru ... .. bet tad es redzu, kur jūsu nāk no, mēs visi, piemēram, jaunu katru tagad un tad, vēlams, tagad!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tāpat kā teica, tas ir atkarīgs, kas jums tas ir nepieciešams, no, ja Jums ir nepieciešama tikai to atzīmēt lietojat vai līdzīgu mazjaudas uzdevumus, būtu labi, un jūs, iespējams, labāk ņemt to tuvumā ar jums rarther nekā jūsu otrs, redzēt, kā tas arī būs daudz vieglāks. Tomēr, ja jums ir nepieciešams palaist lieljaudas programmām, piemēram, OS emulatori utt, tad tas, iespējams, nebūs pietiekami spēcīga, atleast nevis padarīt to viegli lietot.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bahh. Man ir Asus Eee PC 900 un izmantojiet to vairāk nekā mans galvenais datoru. Tas ir labākais līdzeklis, es varētu vēlēties tīkla problēmu novēršanu, atkārtotu attēlu, attālās darbvirsmas, serveru admin etc etc etc Tās tā portatīvo varat vienkārši notiek visur (jo vidū servera statīviem), zābaki strauji (jo īpaši tagad tas ir XP uz to), izslēdzas ātri, un ir daudz ostām pusē savienojumu. Kamēr tās nav visprogresīvākās attiecībā uz jaudu, tas darīs visu nepieciešamo. Man pat nav Photoshop un Dreamweaver par mīnu, un tie darbojas perfekti. Ņemot vērā savu darbu, es domāju, ka jūs vēlaties būt ļoti apmierināti ar vienu. Ja man bija pērk tagad, es gribētu saņemt no jums, kas saistīti ar, vienīgais iemesls Man viens Es tā bija tādēļ, ka Acer nav atbrīvots tur modeļus yet. Ir iegūt ļoti labu pārskatu tagad. Vienīgais, par Acer ir, ka tas ir parasto cieto disku, nevis cietā stāvoklī tāds kā raktuves ir. Es tiešām ļaunprātīgi raktuves, metot to visu laiku, un tas nav jebkad ietekmēta. Bet ar parasto cieto disku, jūs iegūstat vairāk vietas .... Jūs arī varat aplūkot Asus Eee 900 vai 901, vai varbūt 10 "ekrāna modeļiem no Asus.