rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Chcę w jednym z tych

Reply

Narzędzia wątku
Old 16-ty Wrz 2008, 09:28
Członek grupy

Default Chcę w jednym z tych

I dunno pogoda czy nie i powinien dostać jeden ive już laptopa, ale jest im a IT Technik i codziennie robię skórzaną breifcase ze sobą do pracy i przejść do innej szkoły i normalnego laptopa może zmieścić się w mojej teczce ale jego tarapaty, ale z tym to wont podjąć wszelkie miejsca atall tak naprawdę im yo9ur chłopaki z prośbą o pomoc?

heres link

http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx
Old 16-ty Wrz 2008, 10:00
Grupa dawcy

Podejrzanie dobre ceny, tak jak w nie może być wielki.

Zależy co trzeba .. Czy potrzebny jest dobry komputer za cokolwiek w technicianing?

Czy wystarczy, aby móc uruchomić wiersz polecenia i XP? (lol)

Można tylko kupić większe teczki?

Albo dostać laptop bag i używać tylko do teczki dokumentacji itp.?

Komputer nie montażu w torbie jest dziwne powody, aby otrzymać nowy laptop ...
.. ale potem widzę pochodzących z którym, jak wszyscy nowej co teraz, a następnie, najlepiej teraz!
Old 16-ty Wrz 2008, 10:12
Grupa dawcy

Jak powiedział, to zależy co trzeba go, jeśli tylko je zauważyć biorąc, małej mocy lub podobne zadania, byłoby dobrze, a będziesz prawdopodobnie wolą go wokół z Tobą rarther niż druga, widząc jak Będzie również dużo lżejsze. Jeśli jednak trzeba uruchamiać dużej mocy programów operacyjnych Emulatory itp, to prawdopodobnie nie będzie na tyle potężny, atleast nie ułatwiają wykorzystanie.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 16-ty Wrz 2008, 10:35
Moderator grupy

Bahh.

Mam Asus eee PC 900 i używać jej bardziej niż mój główny komputer.

Jest to najlepsze narzędzie mógłbym chcieć do rozwiązywania problemów sieciowych, ponownego przetwarzania obrazu, Remote Desktop, Server Admin etc etc etc

Jej tak przenośny możesz umieścić ją w dowolnym miejscu (w środku serwer półkowe), buty się szybko (szczególnie teraz ma XP na nim), wyłącza się szybko i ma wiele portów na stronie połączenia.

Choć jej nie czołówce pod względem mocy, to zrobi wszystko, czego potrzebujesz. I nawet Photoshop i Dreamweaver na kopalni i uruchomić doskonale.

Biorąc pod uwagę swoje zadania, myślę, że możesz być bardzo zadowolony z jednym.

Gdybym był skup się, I'd get you jednej związanej z jedynym powodem mam jednej zrobiłem, ponieważ był Acer nie wydała jeszcze tam modeli. Nie zaczyna się bardzo dobre recenzje.

Jedyną rzeczą, o Acer jest, że zwykły dysk twardy, a nie stałym podobny kopalnia ma. Naprawdę nadużyło kopalni, upuszczając go cały czas, a to nie zawsze uzyskać naruszone. Ale, z normalnym dysku twardym pojawi się więcej miejsca ....

Można również spojrzeć na Asus eee 900 lub 901, a może 10 "ekran modeli z Asus.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.